download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

За профилактиката на компютърната система и ...(отново) още нещо*

Практика 23.02.2009 03:23 (преди 15 години и 1 месец) | karadzha | прочетена 473 пъти Статистики
Всеки незапознат с персоналните компютри ги смята за техника, която може да върши едва ли не всичко и то светкавично, която е безотказна и която може да понася всякакви натоварвания.
 Редовете тук са не са отправени към тях, а към по-запознати с тоя род устройства и тези, който желаят да имат по-малко проблеми с тях.
 Предварително ще уточня и, че при работата с въпросната апаратура използваме следните компоненти - хардуер, софтуер (официална трактовка),а още задклавиатурие (по-неофициално виждане) и околоклавиатурие (мое лично наблюдение). И още - ще започна със ситуация от реалния живот и ... до където стигна.
Отвори статията     profilaktika.pdf

Статията е публикувана в Download.BG, бр. 2-2009.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 24.02.09, 18:08, dreamskill:
    *статията кърти мивки и гони зебри в джунглата!Наистина ми хареса.Авторът е започнал като разказ(истинската случка) и се е получило яко.
  • Вторник, 24.02.09, 20:18, niki1990:
    Абсолютно вярно!Не разбирам много от компютри,но това което знам си е от личен опит и много безсънни нощи и съм абсолютно уверен в това което правя и ако започна нещо ново си експериментирам първо на моя компот после ако е удачно на познати....ако пък някой след мен е пипал компа на които съм си "вадил "очите 3-4 часа повече не го пипам...освен ако не е станало нещо по-добро.... винаги се радвам на новото и полезното...
  • Вторник, 24.02.09, 23:24, karadzha:
    ” *статията кърти мивки и гони зебри в джунглата!Наистина ми хареса.Авторът е започнал като разказ(истинската случка) и се е получило яко. „

     Мерси и на теби на Ники за плюсовите изказвания! Героят на случката има вече претенции за задклавиатурие, но не съм му проверявал драйверсите
     Ся си зе лаптоп Тошош.ба Сателит на старо, ма не видях сателитна чиния да има
     Не съм му барал нито един клавиш повече ни по оня, ни по тоя комп (задклавиатурката по става)

    "Абсолютно вярно!Не разбирам много от компютри,но това което знам си е от личен опит и много безсънни нощи и съм абсолютно уверен в това което правя и ако започна нещо ново си експериментирам първо на моя компот после ако е удачно на познати....ако пък някой след мен е пипал компа на които съм си "вадил "очите 3-4 часа повече не го пипам...освен ако не е станало нещо по-добро.... винаги се радвам на новото и полезното..." - тук в края, Ники, съмсъгласен само с полезното, щото не сяко ново е от по-голяма полза, сравнено със старото.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.