download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

WWDC 2012 - какво ново?

Репортажи 21.06.2012 17:59 (преди 11 години и 9 месеца) | deezel14 | прочетена 27 пъти Статистики
На 11 юни започна най-важното ежегодно събитие за разработчиците в екосистемата на Apple - WWDC. Предположенията ни за неговата същност се оказаха напълно верни и момчетата от Купертино представиха нови версии на своите ноутбуци, споделиха множество новости около OS X Mountain Lion и анонсираха iOS 6. Следващият iPhone със сигурност остава за по-късен период, вероятно през есента.
Най-интересният продукт, който Тим Кук и Фил Шилър представиха, определено е новият MacBook Pro, наречен просто "следващото поколение MacBook Pro". Той ще се продава паралелно с "класическите" MacBook Pro, като цената му е, учудващо, почти идентична с техните.
Вече сме писали за OS X Mountain Lion, осмото издание на съвременната платформа за компютри на Apple. Освен, че е първата версия, която не носи името Mac, тя въвежда и много от възможностите, познати ни от iOS.
Ябълковата компания успя да запази подробностите около iOS 6 в тайна и повечето от тях дори не бяха част от слуховете из мрежата, преди да бъдат официално представени. Най-важната промяна е прекъсването на партньорството с Google за Maps и преминаването към собствена картографска платформа, но това далеч не е всичко. Няма да пропуснем и да ви запознаем с победителите в конкурса за най-добри приложния Apple Design Awards.
Приятно четене.

Tази статия е публикувана само он-лайн.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.