download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

Актуални джаджи за юли 2012

Хардуер 25.07.2012 17:39 (преди 11 години и 8 месеца) | deezel14 | прочетена 64 пъти Статистики
Противно на общата концепция зад рубриката, този юли ви представяме не само интересни джаджи, но и няколко софтуерни новости. Определено не правим това за пръв път - все пак хардуерът и това, което го задвижва, вървят ръка за ръка.
Започваме с амбициозната 99-доларова конзола на Ийвс Бехар и още цял куп доказани специалисти - Ouya. Нейната основна цел е да преобърне гейминг пазара, наблягайки на безплатното и инди съдържание.
По време на най-важното си събитие за всяка година, I/O, Google представи първия си Nexus таблет, заедно с най-новата версия на Android Jelly Bean. Интересна добавка към тях е доста скъпия и изработен изцяло в САЩ медиен стриймър Nexus Q.
Продължаваме с бърз поглед към новата версия на Microsoft Office, която е частично оптимизирана за сензорни дисплеи, макар да не работи в рамките на Metro интерфейса на Windows 8.
Motorola продължи своята Atrix линия с модела Atrix HD, който вероятно отново ще се предлага само в САЩ, а вече безработният екип зад MeeGo (Nokia) обяви, че започва алтернативна разработка, базирана на платформата, наречена Jolla.
Parrot анонсира "най-добрите безжични слушалки" с дизайни на Филип Старк, докато култовата играчка от 90-те, Фърби, се завърна по-високотехнологична от всякога.
Samsung EX2F е поредният компактен фотоапарат със светлосилен обектив и прилична цена, а Stylistic Q702 - първият хибрид между таблет и ултрабук на Fujitsu.
HP обнови част от своите всичко-в-едно компютри с подобрен хардуер и по-малко продуктови линии, което винаги е добре дошъл ход. Sony пък представи смартфоните Xperia miro и tipo.
Wacom не пропусна да накара всички себеуважаващи се дизайнери да пожелаят да продадат поне един от бъбреците си, за да се сдобият с новия графичен монитор Cintiq 24HD Touch.
Завършваме със слушалките S4i на Klipsch и ултракоравия портативен високоговорител на Philips - SHOQBOX.

Tази статия е публикувана само он-лайн.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 21.09.12, 21:04, mayhem1:
    Като собственик на Типо мога да заявя , че "най-отличителната му характеристика вероятно е" , че изглежда като телефон . А не , като 15 сантиметрова баница , която не изглежда нелепо само когато я ползваш за таблет . Визирам всички hd хиперфони последно поколение .
    А как се смеехме навремето на едно приятелче с N Gage . Пък човека е виждал в бъдещето
  • Петък, 21.09.12, 21:59, 3246:
    Да, N Gage беше много смешен телефон, особено когато се водят разговори по него

  • Понеделник, 12.11.12, 20:07, stoqncho:
    OUYA: A New Kind of Video Game Console - Видео конзола с Andriod операционна система. Желаната сума е била $950 000, но е достигната почти $8 600 000 и срещу около $100 всеки е получил конзолата и контролера. // повече инфо в статията

    Май не се е прочу тази конзола. Поне покрай моите уши не са минали новини. Едва ли много хора знаят за съществуването й.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.