download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

Актуални джаджи за август 2012

Хардуер 29.08.2012 01:12 (преди 11 години и 7 месеца) | deezel14 | прочетена 25 пъти Статистики
Месецът преди анонса на новия iPhone, първите Windows Phone 8 устройства на Nokia, фотографското изложение Photokina и потенциалното представяне на следващия Nexus смартфон на Google и трябвало да бъде истинско затишие, нали? Това всъщност не е точно така. Поглеждайки към по-интересните анонси от последния летен месец, откриваме продукти, привличащи по-малко медиен хайп, но, въпреки това, будещи огромен интерес.
Започваме с първата безогледална система на Canon, EOS M. Тя ще се конкурира (успешно) с Nikon 1, Sony NEX и Olympus PEN. Продължаваме с невероятните очила за виртуална реалност Oculus Rift, чиято разработка е подкрепена от самия Джон Кармак. BLU, компания, за която вероятно не сте чували, пък представи един от най-достъпните смартфони с Ice Cream Sandwich и 4.3-инчов дисплей, Vivo 4.3. Продължаваме с новия неттоп на ASRock, Vision 3D 252B и първия Windows 8 таблет на Lenovo, ThinkPad Tablet 2.
Nikon обнови по-достъпния фотоапарат от 1 серията, представяйки почти идентичния (и по-евтин) J2. Ако следим медийното внимание, най-популярната джаджа за август вероятно е док конекторът на следващия iPhone, така че няма как да пропуснем да отбележим и неговото съществуване.
Yamaha представи сравнително достъпна система за домашно кино с поддръжка на AirPlay протокола на Apple, а Sony направи малък ъпгрейд на най-добрия си смартфон, Xperia S.
Злите геймъри от Razer ни изненадаха с маниашката мишка Ouroboros и наследникът на Orca, слушалките Kraken. Mad Catz също има сериозно амбиции в гейминг пазара - поредното доказателство за това е клавиатурата S.T.R.I.K.E. 7.
Cowon продължава да вярва, че потребителите имат нужда от отделни мултимедийни плеъри, а Pentax се стреми да конкурира FZ серията на Panasonic с X-5. За момент се връщаме към гейминг оборудването, за да ви запознаем набързо със съраунд хедсета на Mad Catz - Tritton Warhead 7.1.
Завършваме с новия флагман на компактните фотоапарати на Nikon, P7700, първия Android фотоапарат на компанията - S800c, и системата за свързване на дома към смартфона Smartthings. Всъщност това не е всичко - в края на месеца Logitech анонсира и клавиатура, която може да се мие с течаща вода.

Tази статия е публикувана само он-лайн.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.