download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

Актуални джажди за април 2013

Хардуер 05.05.2013 18:09 (преди 10 години и 11 месеца) | deezel14 | прочетена 27 пъти Статистики
Пролетната умора се отразява не само на вас, но и на технологичните компании. Както обикновено април е един от месеците с най-малък брой наистина интересни анонси, особено след като някои от най-важните смартфони вече са по рафтовете. В последните няколко години обаче никога не сме ви оставяли да скучаете и, както обикновено, април е месецът на по-интересните алтернативни анонси.
Започваме с Facebook Home, стремежът на Марк Закърбърг и компания най-накрая да погледнат по-сериозно към мобилния пазар. Първият Facebook телефон също е факт. Той е произведен от HP и се нарича First и, докато за някои той е съвършеното Facebook Home устройство, за други е перфектният компактен смартфон, на който да инсталират чиста версия на Android. В противоположна посока, Samsung анонсира новите си най-големи смартфони - Galaxy Mega. Те имат спецификации от среден клас, но са наистина големи, което е достатъчно. Sony продължава да разработва интересни професионални дигитални бинокли в лицето на DEV-50V, но представи и най-компактния фотоапарат с 30х оптично увеличение - Cyber-shot HX50V.
Nokia не забравя за корените си, анонсирайки Asha 210 - ултраевтин и цветен мобилен телефон с WhatsApp функционалност и над 40 дни живот на батерията, a Toshiba се стреми да конкурира MacBook Pro линията на Apple с Kirabook. Pantech Vega Iron е поредният достъпен огромен азиатски смартфон с гръмко име, а GR е компактното предложение с APS-C сензор на Ricoh. Xiaomi продължава тихата революция на невероятните ултраевтини смартфони с MIUI, представяйки 2S и 2A. За съжаление и двата няма да се предлагат в Европа. Колкото и да е странно, спасителният план на HP се нарича Project Moonshot и представлява компактно, тихи и хладно сървърно решение с разнообразни възможности за конфигуриране. Panasonic показа наследника на GF5, GF6, а Sony направи първия голям редизайн на портативното студио Anycast, отстранявайки хардуерните контроли и заменяйки ги с още един дисплей, при това сензорен.

Tази статия е публикувана само он-лайн.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.