download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

15 вълнуващи нови Kickstarter проекта

Бизнес 04.12.2014 22:14 (преди 9 години и 3 месеца) | deezel14 | прочетена 45 пъти Статистики
В последните години наблюдаваме интересна тенденция, свързана с Kickstarter и подобните онлайн платформи. Принципът на crowd funding, който те използват, разчита на директно финансиране на продукт или услуга от хора, които биха искали да го използват. Днес, както и в близкото минало, виждаме все повече продукти и услуги, които започват съществуването си в Kickstarter и постепенно се развиват в успешни брандове.
Kickstarter моделът има големи предимства и за двете страни - авторите на даден проект елиминират трудния процес на търсене на инвестиции за започване на работа, а потребителите получават продукта на по-ниска цена и преди разпространението му на пазара (ако има такова).
Разнообразието от проекти в Kickstarter е главозамайващо – от устройства, аксесоари, дрехи, инструменти, превозни средства, храни и напитки, през софтуер, филми, игри, музикални албуми до напълно непотребни изобретения и дори една рецепта за картофена салата. Не можем да съдим за качества на на последната, без да сме я опитали, но за сметка на това сме подбрали някои интересни Kickstarter проекти от различни области.

Tази статия е публикувана само он-лайн.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 13.01.15, 15:21, anonymous:
    Първоначално тази платформа е била замислена като обикновен web-сайт за разнообрзни предложения ,за които хората ако им харесат може да пожертват по някой долар ,не като инвестиция . Някой си Зак Браун от щата Охайо написал:" Решил съм да правя картофена салата ,която не знам още каква ще е. Трябват ми 10 долара. " Какво било изомлението му ,когато след като това смешно базикащо предложение обиколило нета и той събрал 70 хиляди долара!. Така понякога остроумието в нета може да ти донесе парички!

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.