download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Новини » Забавления

Забавления  Интернет  stefankr 10.08.2007 16:44, Петък

Как да търсим музика чрез Del.icio.us

Има лесен начин да намерим музика като използваме вече направените отметки от потребителите на Del.icio.us. Да се стигне до нужната МР3-ка е много лесно...

[още]
 
Забавления  Интернет  stefankr 07.08.2007 12:11, Вторник

Станете програмен директор в радио anywhere.fm

Хубавото на онлайн радиото е, че може да откриете онази станция, която пуска любимата ни музика. От друга страна, от онлайн радио може да се чуе и музика, която е нова, свежа, различна от обичайните ни навици... Някой грижлив меломан създава плейлист, който да допадне на повече хора. Онлайн радио станцията anywhere.fm чака вие да определете какво да се слуша.

[още]
 
Интернет  Забавления  stefankr 06.08.2007 11:39, Понеделник

Революционна webTV

Има възможност да сте сред първите бета-тестери на нова интернет телевизия, която може би ще промени представите ни за забавление.

[още]
 
Забавления  Комуникации  stefankr 28.07.2007 10:01, Събота

Ще участвате ли в реклама на Gmail?

Екипът на Gmail реши да заснеме рекламен клип, в който един "М-плик" се предава от човек на човек. И в това нямаше да има нищо интересно, ако не бе поканата и вие да се включите.

[още]
 
Забавления    stefankr 27.07.2007 19:23, Петък

Денят на системния администратор - Честито!

Днес е празникът на системният администратор. Веднъж в годината, независимо от работата на компютърната мрежа, потребителите изразяват благодарността си към техния труд, въпреки, че това не е официален празник. Сега в барове и ресторанти се чуват странни тостове: за бърз пинг и надежден конект, да отсъствие на ламери и без спам, за любимата работа, без която животът е скучен и еднообразен.

Честит празник, системни администратори!

[още]
 
Забавления  Интернет  stefankr 26.07.2007 20:10, Четвъртък

Blackle - черният брат на Google пести енергия

Blackle е търсачка, която се опитва да пести електрическа енергия. Дали това не е едно от решенията на проблема с недостига на електричество, пред който се изправиха Балканите през последните горещи дни?

[още]
 
Забавления  Интернет  stefankr 17.07.2007 13:53, Вторник

TUN3R: ретро онлайн радио

Липсва ли ви онзи огромен дървен моно радио приемник от близкото минало? Най-очарователното нещо в него бе подробното описание на градове и диапазони на стъклената скала. Сайтът TUN3R се опитва да възпроизведе усещането на онези ретро радиоапарати, като дава достъп до онлайн радиостанции от цял свят.

[още]
 
Забавления  Компании  ogi 11.07.2007 10:50, Сряда

Ubisoft представя War world за Xbox LIVE® Arcade

Днес, Ubisoft обявява пускането на пазара, по-късно през това лято, на играта, създадена от дивелъпърите от Third Wave Games - War World - за Xbox LIVE® Arcade – на Xbox 360™ - видео гейм и развлекателната система на Microsoft.
[още]
 
Забавления  Хардуер  stefankr 09.07.2007 08:53, Понеделник

Нито един летен ден без лаптоп

Хубавото на лаптопите е, че ни позволяват да работим и почиваме практически където и да е, независимо от условията. Затова, подготвяйки се отпуск, не бива да оставяте лаптопа си в къщи - едва ли искате за по-продължително време да се лишите от всички удобства, от навиците си, свързани с мобилния любимец. Често се случва лаптопа, който вярно ни служи в градски условия, да се превърне в източник на проблеми по време на почивката. Затова от сайта cnews.ru предлагат няколко прости, но полезни съвети за избор на подходящ за лятната почивка лаптоп.

[още]
 
Наука  Забавления  stefankr 08.07.2007 13:20, Неделя

Новият интернет-сленг

Списание Esquire описа в юлския си брой своеобразни неологизми - съвременни англоезични термини, които описват съществуващи в съвременния свят нови явления и процеси. Немалка част от тези думи дължат съществуването си на новите технологии.
[още]
 

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.