download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Над 21 000 програми в Download.BG!

14.04.2014 00:46 (преди 10 години) | spursy | показана 2123 пъти Статистики

Софтуерният каталог на България продължава да се увеличава!

През последните дни броя на наличните програми в Download.BG надхвърли 21 хиляди заглавия! Обогатяването на каталога никога не е спирало като най-често това става с безплатни програми, които да бъдат отлична алтернатива на платени варианти със същата насоченост. Всяка новодобавена програма бива описана ясно на български език, като се уточнява за какво може да ви послужи, след което се поставя в съответната категория, за да може лесно да бъде намерена от потребителите. На сървърите ни се съхраняват десетки хиляди предходни (по-стари) версии на различните програми, така че винаги да са на ваше разположение в случай на нужда. Освен от огромния избор от приложения, които можете да инсталирате на компютрите си, можете да се възползвате и от грижовно описани над 1300 онлайн приложения (webware). Те не са зависими от операционна система, която използвате, нищо не сваляте и не инсталирате на компютъра си, а директно работят във вашия интернет браузър. Така ви трябва само връзка с интернет, за да свършите бързо работата си. Ако ви потрябва някой стар драйвър за хардуер, който вече не се поддържа официално, проверете и в нашия раздел за драйвери. В него ще намерите 170 предложения, както на актуални драйвери, така и на техни предишни версии, които може да са по-подходящи за вас.
Поднесено под формата на суха статистика, към момента на написване на тази новина на Download.BG има 21 004 програми, от тях 15 091 са безплатни, а 1923 с наличен български интерфейс. Тези цифри доказват, че Download.BG остава най-големия и недостижим софтуерен портал в България, а за удобството при използване на ресурсите на сайта всеки сам за себе си може да прецени колко е лесно. Щастливи сме, че усилията ни не са напразни и много потребители намират нужния им софтуер именно при нас!
Освен най-голямата софтуерна база данни на български, на Download.BG можете да следите най-интересните новини от технологичния свят. Статиите и ревютата, които освен интересни, биха били и много полезни са вече 767.
Екипът ни продължава да работи без почивен ден за вас. Ежедневно обновяваме наличните заглавия в каталога ни към актуални, най-нови версии. Ще продължим да ви информираме за всичко интересно чрез нашите новини и статии. Можете да ни харесате и във FeceBook. Благодарим ви, че сте част от Download.BG!

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.