download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Adobe Photoshop стана на 25 години!

20.02.2015 14:01 (преди 9 години и 2 месеца) | spursy | показана 1447 пъти Статистики
Емблематичната програма е извоювала името й да бъде сред най-популярните в света.
Adobe Photoshop вероятно е най-популярният софтуер за дизайн в света. Използват го както опитни дизайнери, за да изпълняват поръчки за милиони долари, така и обикновени потребители, за да променят личните си снимки. Дори никога да не сте използвали тази програма, сме сигурни, че сте чували за нея и името й е лесно разпознаваемо навсякъде.
Photoshop стана на 25 години и от Download.BG няма как да не споменем този юбилей. Февруари месец 1990 година, братята Джон и Томас Нол работещи в Adobe пускат малка програма, която по-скоро е допълнение към един скенер. Програмата е получила името Photoshop и едва ли тогава създателите й са подозирали, че тя ще стане една от най-популярните в света и същевременно ще е един от основните продукти на цялата компания. През двадесет и петте години от съществуването си Photoshop постоянно се усъвършенства, като възможностите му са наистина огромни и повечето потребители дори не подозират докъде стигат силите му. Въпреки че програмата е насочена най-вече към професионалисти с по-големи умения, тя е използвана и от много начинаещи потребители с цел дребни корекции, промени, разкрасявания и модификации на снимките им.
По повод 25-ата годишнина от създаването на Photoshop, Adobe пуснаха кратко видео, показващо страхотни анимации и демонстриращо възможностите на програмата. Също така стартира рекламната кампания Dream On. Музиката във видеото е на Aerosmith, а песента се казва именно Dream On. Също така Adobe ще покаже произведенията на 25-те най-добри потребители под 25 годишна възраст. Те могат да качат проектите си в Behance с тага "Ps25Under25".

Работили ли сте с Photoshop през последните 25 години или предпочитате негова алтернатива?

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.