download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Скоро ще има YouTube без реклами срещу заплащане

09.04.2015 14:18 (преди 8 години и 11 месеца) | spursy | показана 1515 пъти Статистики
Подобно нещо не от вчера се върти като слухове в мрежата, но явно скоро ще стане реалност.
От YouTube възнамеряват скоро да стартират платен абонамент за потребители, които не желаят да виждат реклами докато гледат различни клипове. От компанията са започнали да разпращат електронни писма до своите партньори създаващи видео съдържание, с което ги уведомяват за предстоящото въвеждане на новия абонамент. Интересното е, че всичките тези партньори нямат особен избор, освен да приемат новите условия. Ако все пак някой ги откаже, то всички негови клипове ще бъдат автоматично маркирани като "лични" и ще станат недостъпни за мнозинството YouTube потребители.
Вероятно много от създателите на съдържание в сайта в момента са притеснени за финансовите си постъпления. Все пак не малка част от тях разчитат на приходите от реклами. Все още няма яснота как ще се сформира точно разплащането в бъдеще, но се очаква YouTube да дава процент от абонаментната такса и на партньорите си, генериращи съдържание. Казано по друг начин, ако потребител платил си за абонамент без реклами, гледа ваш клип, то вие ще получите определен процент от неговата месечна такса. Само бъдещето ще покаже какви ще са точно въпросните проценти и дали това ще доведе до намаляване или увеличаване на приходите за партньорите.

По непотвърдена официално информация месечната такса, за да гледате YouTube без реклами ще е 10 долара. Още не е потвърдено и от кога ще стане активна новата абонаментна услуга, но се очаква това да се случи в близките месеци.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.