download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Нов пач за класиката Diablo II

12.03.2016 15:39 (преди 8 години) | spursy | показана 1848 пъти Статистики
Легендарната игра продължава да бъде поддържана 16 години след излизането си.
Едва ли са много хората, които не са чували за играта Diablo II. Въпреки че се появи преди 16 години, все още има огромна общност в световен мащаб, която продължава да играе тази велика класика. Преди години Blizzard редовно пускаше пачове, които имат за цел да отстраняват различни бъгове, подобряват баланса и някои аспекти на играта и др. Последният пач с подобрения за играта излезе през далечната 2011г. или поне това беше така до вчера.
Blizzard явно мислят, че Diablo II е достойна за поддържане и пуснаха нов пач под номер 1.14a, който се оказва и доста полезен и важен. Това обновление се фокусира върху системните проблеми, появяващи се при използване на модерна операционна система. Определено чудесна новина за феновете на класическите игри, които неизбежно понякога имат проблеми да ги подкарат на новите операционни системи.
Също така Blizzard декларират, че започват работа по подобряване на възможностите за засичане на чийтове и предпазване от хакове. Това означава в бъдеще да очакваме и нови пачове подобряващи играта.
Подобна новина беше очаквана от запалените геймъри, които следят нещата отблизо и знаят, че в края на миналата година Blizzard пуснаха обява за наемането на Senior Software Engineer, Classic Games. Тогава се появиха и първите спекулации, че Blizzard започват активна работа по техническо подобряване на класическите си игри Diablo II, WarCraft 3 и Starcraft, за да могат те да продължат да бъдат играни безпроблемно и днес.

Можете да свалите Diablo II: Lord of Destruction - Patch 1.14a и от сървърите на Download.BG

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.