download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

По-подредено сваляне на програми в Download.BG

12.04.2016 16:56 (преди 7 години и 11 месеца) | spursy | показана 2110 пъти Статистики
Няколко кратки разяснения на възможностите при сваляне на софтуер от Download.BG
По-наблюдателните от вас вероятно са забелязали характерната подредба при линковете, които се появяват при натискане на бутона "Изтегли" на всяка от програмите в каталога. И все пак накратко ще разясним за какво е всеки от тях, за да може по-лесно да се ориентирате.

  • Българското знаме, поставено след версията на някои програми в каталога ни, индикира, че те имат опция за интерфейс на български език.
  • Първият линк, който автоматично започва да се сваля при натискане на бутона "Изтегли" е за копието на програмата, което е съхранено на бързите сървъри на Download.BG. Всеки файл е еднакъв с оригиналния, като по него не са били извършвани никакви промени.
  • Долният линк е от официалния сайт на програмата или от друг сайт, който е посочен от авторите като официален източник. Някои програми имат повече от един линк, затова при тях може да сме поставили и втора връзка.
  • Иконка "64" е за линк специално с 64 битова версия на програмата. Попринцип мнозинството 32 битови програми работят без проблеми на 64 битови операционни системи Windows. Ако има отделна 64 битова версия, то тя е специално оптимизирана от създателите на софтуера, за да използва оптимално ресурсите на компютъра и така да работи по-добре. И все пак понякога, потребители се оплакват от проблеми и бъгове при 64 битови програми. Ако се случи и при вас, не пречи да опитате стандартната 32 битове версия и дали тя няма да работи коректно.
  • Линкът за портативна версия води към вариант на програмата, при който можете директно да я стартирате и използвате без да се налага да я инсталирате.
  • "Страница за сваляне" води към външен сайт, на който можете да намерите други линкове за програмата. Това може да е полезно, ако горните линкове вече са изтрити или променени и затова вече не работят.
  • Следват връзки към предишни версии на програмата, които са съхранени на сървърите на Download.BG. Те могат да са особено полезни в някои ситуации. Например ако най-новата версия на определена програма не работи добре при вас и има някакъв бъг, то лесно може да свалите преходната, която е функционирала нормално.
    Също така понякога създателите на софтуер, решават в един момент да направят безплатна програма - платена. Тогава можете от Download.BG да свалите някоя от предишните безплатни версии.
    Не е рядкост потребителите да не са доволни поради някаква причина от новите версии на дадена програма. Тогава Download.BG се явява най-лесен вариант да си свалят предходните версии. На сървърите ни се съхраняват хиляди предишни версии на много от програмите налични в големия ни каталог.

    * Ако има отделна 64 битова версия, това е отбелязано във "Визитна картичка на програмата", като след поддържаните операционни системи ще има и "32/64 bit".
    * Някои програми са само портативни, без опция за инсталиране. В такъв случай това е споменато в описанието и първият линк за изтегляне ще води към портативна версия.

  • Вижте още:

    Мнения на потребители

    Твоето мнение

    • Вторник, 20.09.16, 10:57, iceman_:
      По-подредено сваляне? А - защо понякога браузера казва, че програмата е опасна и отказва изобщо да продължи към линка за сваляне?
    • Вторник, 20.09.16, 18:43, spursy:
      За коя програма става въпрос?
    • Четвъртък, 22.09.16, 19:22, dinko89:
      ” По-подредено сваляне? А - защо понякога браузера казва, че програмата е опасна и отказва изобщо да продължи към линка за сваляне? „
      Често Mozilla Firefox блокира файлове. Просто даваш деблокирай и файловете се download - ват ;) .
    • Четвъртък, 22.09.16, 19:25, dinko89:
      ” За коя програма става въпрос? „
      Примерно Free PDF To JPG Converter
      Mozilla Firefox я блокира,но като дадете деблокирай и се сваля.

    Платени препратки

    Компютри за геймъри
    Домашни компютърни системи за игри
    Конфигурации по желание от Перси ООД
    www.persy.com
    bgERP
    Управлявайте фирмата си
    с безплатен, уеб базиран софтуер
    www.bgerp.com
    Рекламни чанти
    Екстрапак произвежда рекламни чанти
    и опаковки от хартия и (био)полимери
    Bags.BG

    вашето каре - тук

    за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.