download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Проблеми за някои потребители при инсталиране на голямата актуализация за Windows 10

03.08.2016 15:29 (преди 7 години и 7 месеца) | spursy | показана 2325 пъти Статистики
Голямата годишната актуализация на Windows 10 е вече тук, но прилагането й не минава безпроблемно при всички.
Microsoft стартира пускането на голямата годишната актуализация предназначена за Windows 10. Тя съдържа редица подобрения, корекции и добавени функции, като по-широко разпространение на гласовите команди на Cortana (за България това не е достъпно), по-разширена функционалност за писане със стилус, подобрен браузър Edge с поддръжка на разширения и др.
Anniversary Update ще се разпространява поетапно и се очаква сериозно натоварване на сървърите през тези дни. Според Microsoft по-новите машини ще получат актуализацията по-бързо.
За съжаление отново някои потребители се сблъскват с проблем, при инсталиране на мега-ъпгрейда. Постоянно нараства броя на потребители, които се оплакват, че компютрите им спират да работят веднага след инсталирането Anniversary Update. Така без видима причина машината заспива няколко минути след включването, a рестартирането не помага. Дори при стартиране в безопасен режим (save mode) това замръзване отново се проявява.
Други потребители се оплакват, че при тях Anniversary Update не може да се инсталира и се появява съобщение за грешки 0x80070057 и 0xa0000400.
Така част от потребителите, използващи Windows 10 и инсталирали голямата годишна актуализация, в момента са в положение, в което не могат да използват пълноценно компютрите си, защото те замръзват. Надяваме се Microsoft бързо да разрешат проблемите.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 05.08.16, 20:11, anonymous:
    Аз не обновявам, не ми трябва нови вируси от microsoft....
  • Вторник, 09.08.16, 05:13, dinko89:
    Оооо, много приятели страдаха от update-тите на оригинален Windows 10, съсипа два хард диска след update ! Единият беше на човек с лаптоп и Windows 10, закупени от САЩ, а другият на нов лаптоп без OS. На новият лаптоп работи един месец,но като се update-на скапа харда,имаше лоши сектори, отказа да работи ... Е гаранцията реши проблема,ама защо трябваше да се стига до там...
    И на моят лаптоп бяха станали подобни проблеми след един голям update. Беше се появил един голям кръг с брояч до 100% под DOS и си се update-ваше без да ме пита...
    Преинсталирах го,но при следващо стартиране пак си се ъпдейтваше... Голяма досада...
    Никъде в Контролният център няма опция за спиране на update-те.
    Поразпитах,поръчках се из търсачките и намерих решението:

    ,но в момента съм на Manual update, защото отказаха някой програми и drivers, при disabled, каже ли Windows 10 : "Искам update!" трябва само да изпълняваме :D . Не пита искаш или не искаш ! :D

  • Вторник, 09.08.16, 05:36, dinko89:
    И най-интересното е,че след ИЗКЛЮЧВАНЕ остава ток в лаптопа ми ! При Windows 7, при Windows 8 и при Windows 8.1 си се изключваше нормално,но при Windows 10 остава ток !?!?!? Забелязах,че мишката,която е вързана към usb-то продължава да си свети, охлаждащата подложка с вентилатора си се върти и светодиодите и си светят,а и тя е вързана към usb-то, и всичко това при ИЗКЛЮЧЕНО състояние !
    Батерията на лаптопа ми се развали отдавна още преди да си инсталирам Windows10 /нямам пари за нова :D/ и направо дърпам захранващият адаптер и всичко угасва !
    Добре,но,ако имах батерия? :D Защо остава ток ? Странни работи ...
  • Вторник, 09.08.16, 05:41, dinko89:
    За тези,които страдат ето решението :
    виж тук . По-горе дадох и видеоклип!
  • Вторник, 09.08.16, 05:45, dinko89:

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.