download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Нови проблеми за някои потребители след инсталиране на Anniversary Update за Windows 10

04.08.2016 16:43 (преди 7 години и 7 месеца) | spursy | показана 1660 пъти Статистики
В интернет се появява постоянно нова и тревожна информация само два дни след пускането на мащабното обновление. Ъпдейтът поврежда стартирането на други операционни системи на същия компютър.

След вчерашния ден бързо стана ясно, че има Проблеми за някои потребители при инсталиране на голямата актуализация за Windows 10. Днес се появява, нова тревожна информация от потребители които успели да инсталират Anniversary Update. Оказва се, че ъпдейтът унищожава дялове на Linux. Така потребители които използват на компютрите си повече от една операционна система, например Windows 10 и отделно някоя Linux дистрибуция, са били много неприятно изненадани. Когато твърдия диск съдържа Windows 10 в комбинация с други системи, годишното обновление нарушава зареждането на алтернативните ОС и дори изтрива целите дялове свързани с тях, което води до загуба на данни.
Други потребители се оплакват от проблеми с драйверите, някои отделни приложенията или периферни устройства които имат проблеми с работата след инсталиране на годишната актуализация. Има сигнали и за цялостно понижена на производителност на компютъра.
Тук следва и още една изненада. Windows 10 има опция за връщане към предишната версия на операционната система. Досега тази възможност беше със срок от 30 дни в които можехте да направите това връщане. Е вече след инсталиране на Anniversary Update този срок е намален на 10 дни. Според Microsoft решението за тази промяна е взето след анализ на потребителските данни, според които повечето хора решили да се върнат към предишна версия на ОС правят това през първите няколко дни. Е вече дори да искат да дадат повече шанс на новата версия, ще се притиснати от времето.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 09.08.16, 05:25, dinko89:
    Когато Windows 10 прецака хард дискове само HDD Regenerator помага,но под Boot CD разбира се и то една стара версия за дискета от Floppy дисково устройство...

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.