download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Манията по Pokémon GO бързо намалява

29.08.2016 16:59 (преди 7 години и 7 месеца) | spursy | показана 1313 пъти Статистики
Потребителите вече отделят по-малко от времето си, за да ловят покемони.

Играта, която само за дни се разпространи ударно в целия свят и накара стотици милиони хора да се разхождат по улиците, за да преследват виртуални създания, губи от популярността си. Преди около 2 месеца Pokemon GO беше причина за масова мания. Хиляди нови потребители се регистрираха всеки ден и се включваха в бясното преследване на покемони. Сървърите трудно издържаха огромния потребителски интерес, но картината днес е малко по-различна. Според последни данни има чувствителен спад на потребителската активност спрямо Pokémon GO. В началото на месец юли, над 45 милиона души са играели всеки ден, но в началото на август тази цифра е спаднала до малко над 30 милиона. Също така се отчита спад и при свалянията на играта, както и при времето за активност в приложението. Според анализатори, тенденцията за спад ще се запази и това е очаквано от гледна точка на много бързото разпространение в началото.
И докато тези данни са лоша новина за екипа на Pokémon GO, то създателите на други популярни приложения като Facebook, Snapchat и Twitter със сигурност са доволни. След дебюта на Pokémon GO и ударното му разпространение, беше отчетено, че потребителите използват голяма част от времето си именно за тази игра. Така за останалите популярни приложения потребителското време е намаляло.
Очаквано разработчиците на Pokémon GO реагираха на тези данни, като обещаха няколко нови и вълнуващи функции в играта. Дали те ще успеят да забавят спада на интереса на потребителите към лова на виртуални покемони ще видим след време.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.