download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

HP ще върнат възможността да се използват неоригинални мастила

01.10.2016 13:28 (преди 7 години и 5 месеца) | spursy | показана 1168 пъти Статистики
Компанията се е вслушала в недоволството на своите потребители и ще разреши принтерите да използват и неоригинални консумативи.
Може би прочетохте, че HP принтери масово спират да работят с неоригинални мастила и хиляди потребители по целия свят са били неприятно изненадани, че не могат да използват тяхното устройство. Проблемът идваше от новата версия фърмуер, която разпознава само новите версии мастилници.
За щастие това беше временно, поне за някакъв период. След множество недоволни и възмутени потребителски сигнали, от HP са решили да отменят забраната за работа с неоригинални консумативи. В официално съобщение компанията признава, че умишлено е забранила използването на чужди продукти и чуждо обслужване. Сега HP са решили да премахнат тази забрана, за да бъдат потребителите доволни. Компанията се извинява за забавянето при разрешаването на този проблем, но си запазва правото във всеки един момент отново да блокира неоригинални консумативи. От HP допълват, че новия firmware не е бил създаден само с цел да блокира неоригинални мастила, а внася значително подобрение при работа на принтерите, като например икономисва до 50% мастило.
Компанията напомня, че само използването на оригинални фирмени касети и мастила гарантира безпроблемна работа и дълъг живот на устройствата и ако потребителя се е придържал към това просто правило, никога няма да е имал проблема след обновяването на фърмуера.
След това решение на ръководството на HP, потребителите които презареждат с неоригинални мастила ще могат да си отдъхнат и да продължат да използват своите принтери по този начин, но не се знае докога.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.