download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Спират поддръжката на 3DMark Vantage и PCMark Vantage

30.03.2017 00:19 (преди 6 години и 11 месеца) | spursy | показана 1065 пъти Статистики
Популярните бенчмарк приложения ще спрат да получават актуализации и поддръжка, но пък ще станат напълно безплатни. Futuremark Corporation ще фокусират усилията си върху актуалния си софтуер за тестване на съвременни компютърни системи.
Futuremark Corporation обявиха, че ще прекратят поддръжката на два от тестови им продукти - 3DMark Vantage и PCMark Vantage. Разработчиците са решили така, защото тези програми са били разработени и предназначени първоначално за Windows Vista и в последствие доразвивани. Днес обаче Windows Vista е много слабо разпространена операционна система, с едва около 1% потребители. Скоро Microsoft ще прекрати и разширената поддръжка за тази ОС. Затова от Futuremark ще се фокусират върху актуалните си софтуерни предложения, а 3DMark Vantage и PCMark Vantage ще отидат в раздела с неподдържани версии. Това ще стане на 11 април, като двете програми вече няма да получават актуализации (с изключение на SystemInfo) и няма да работят с онлайн-услугите на Futuremark.
Това обаче има своята добра страна. Програмите ще станат напълно безплатни и всички желаещи ще могат да получат ключ за активиране на Advanced Edition версиите. Така ако компютъра ви не е последно поколение и тези програми ви харесват, ще може да ги използвате и занапред.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.