download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

BitDefender за Ubuntu 10.04 - идеалния начин за борба с вирусите в Windows!

Сигурност 09.05.2010 17:23 (преди 13 години и 11 месеца) | phrozencrew | прочетена 183 пъти Статистики
Рисковите CD-та на антивирусните компании са много готино нещо, но в някои случаи не можем да си свършим работата с тях, обикновено заради невъзможността за свежи ъпдейти на антивирусните дефиниции. А проверката с антивирусна програма при стартиран Windows е една авантюра, която в доста случаи е само загуба на време и данни. Докато проверявате с антивирусната програма, има голям шанс вируса да изтрива важните ви данни, снимки и друга информация.
Тази статия е плод на нуждата от по-работеща техника за антивирус под Linux, с който да проверяваме дяловете на Windows. В конкретния случай ще разгледаме инсталирането на BitDefender под Ubuntu 10.4.

Tази статия е публикувана само он-лайн.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Неделя, 23.05.10, 10:54, phrozencrew:
    ” Идеята ми беше, че регистрирах грешния продукт с моя имейл, а после изтеглих това, което ми трябва от твоя линк, без да ми иска рагистрация. Дали няма да се получи объркване, когато си поискам ключ за втория продукт, който изтеглих без регистрация? И изобщо къде ще ми прати ключа? „
    И новия ключ би трябвало да ти го пратят на пощата, с която си се регистрирал. Ако желаеш още сега можеш да си поискаш още няколко ключа. Предполагам, че няма да има проблем. Антивируса е напълно безплатен за домашно ползване под Unix/Linux машини, така, че не виждам причина да не ти пратят колкото си искаш ключове.
  • Неделя, 01.08.10, 18:15, oldcastle:
    Пак нужда от помощ Тъй като преинсталирах убунту искам пак да инсталирам това. Този път всичко мина нормално докато стигнах до инсталацията. Когато ми поиска парола в конзолата не мога да напиша нищо, просто не може да се пише, квадратчето мига на едно място и това е... Какво става?
  • Неделя, 01.08.10, 19:51, phrozencrew:
    Предполагам,че имаш в предив паролата за root. Нормално е, докато пишеш тази парола, да не се виждат символитех. Просто я напиши и натисни ентер.
  • Понеделник, 02.08.10, 04:38, oldcastle:
    Хеее, верно бе човек! Аз се мъча да въвеждам ключа, който ми дадоха при регистрацията на програмата. И се чудя защо ми дава грешна парола.
  • Вторник, 03.08.10, 04:04, oldcastle:
    Не знам дали се знае това, но този метод за проверка може да се извършва и без да има инсталирано убунту на компа. Слагате диска с убунту в устройството, задавате от биоса първо буутващо устройство да е CD-то, след това се стартира прозорец, където те пита дали искаш шда инсталираш убунту или само да го изпробваш. Давате му изпробване и като се стартира следвате описаното от Нед.
    Аз в момента тъкмо това правя с компа на сина ми. По-късно ще имам резултат.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.