download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 26/98 (973 фирми общо)следваща >>
Внос и продажба на автомобилни гуми и масла. Официален вносител за масла на белгийската фирма FINA. Официален вносител за гуми на френската фирма MICHELIN.Директен вносител на гуми DUNLOP - продукт на GoodYear. Оторизиран дилър на пълната гама автомобили от маркта IVECO.
Внос и продажба на автосервизно оборудване и автомонтьорски инструменти. Официален вносител на автосервизно оборудване на италианските фирми: MONDOLFO FERRO, MASTER ENGINEERING и германската фирма NUSSBAUM. Официален вносител за автомонтьорски инструменти на италианската фирма BETA.
Издателска дейност: сп. КАМИОНИ, сп. ЛОГИСТИКА, БТВ - Български транспортен вестник, годишен официален справочник каталог Кой какъв е в транспорта и спедицията в България (бълг/англ.) Транспортна борса в изданията и в Интернет.
Морски транспорт, агентиране, спедиция, складиране, контейнерна логистика, проучвателна дейност за търсене на нефт и газ в Черноморския шелф, корабен брокераж, търговия с италиански моторни масла TAMOIL.
Търговия на едро с: авточасти ВАЗ, зърнени храни. Внос-износ.
Международен транспорт и спедиция. Работи приоритетно с Чехия, Словакия, Унгария, Полша, Западна Европа. Цели и групажни товари. Редовна групажна линия от България за Чехия, Словакия и обратно.
Прадажба на автомобилни гуми, джанти и изправяне на джанти.
Вътрешен транспорт на товари от 1 до 25 тона.
Производство и продажба на: ремаркета за товарни автомобили от среден клас, каросерии за товарни автомобили, брезентови покривала за камиони, ремаркета, полуремаркета, допълнително оборудване за камиони и ремаркета.
Лизинг на автомобили и технологично оборудване.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.