download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 87/98 (973 фирми общо)следваща >>
Транспортни услуги в BG и EU от 0.5т. до 23т. Търговия с отпадъчни суровини – изкупувам/продавам – дървени палети размери 120/80; 120/100; 175/105; 112/82; бокс палети 120/80 политилен; полистирол; стъкло; хартия продавам материали за горене от юта и останки от палети.
Уважаеми дами и господа, За нас е удоволствие да Ви представим ДЗЗД ДИНАМИКА –гр.Варна. Предмет на дейност на фирмата е международен автомобилен транспорт и спедиция. Приоритет в нашата работа са коректност, точност и бързина с най-високо качество на предлаганите услуги! Релациите, които поддържаме са цяла Европа, Русия и страните от ОНД, както и Турция. Фирма ДИНАМИКА е специализирана в следните транспортни услуги: • Транспорт на цели пратки • Транспорт на групажни пратки • Хладилен транспорт • Извънгабаритни пратки • Контейнерни пратки (цели и групажни) Работим с различни транспортни фирми от цялата страна и чужбина, което ни дава възможност за гъвкавост и конкурентноспособност. „Динамика” ДЗЗД – гр.Варна разполага с опитен и енергичен екип, готов да отговори на всяко Ваше запитване за конкретен транспорт.
Транспорт и спедиция.
Автоусни превози за страната ичужбина.
"Дичони" ЕООД предлага автобусни превози в страната и чужбина, пункт за годишни технически прегледи и сервизни услуги на всички МПС. Фирмата извършва редовни автобусни линии Ямбол-София, Ямбол-Русе, Ямбол-Шумен.
Спедиция ИН-ЕКС ЛР ЕООД предлага опита и изградените си контакти в организиране на вътреобщностен и международен транспорт на стоки.
Фирма "Рагтайм" се занимава с продажба и сервиз на автомобилни гуми и джанти за: * леки автомобили * лекотоварни автомобили * товарни автомобили * автобуси Предлагаме гуми с марките: * Goodyear * Fulda * Sava * Debica * Novex * Michelin Услуги Предлагаме и следните услуги * монтаж * демонтаж * вулканизация * баланс * продажба и смяна на масла и филтри * машинно изправяне на джанти
Услуги с големи и малки багери, хидравлични чукове, булдозери, валяци, бобкат. Изхвърляне на земна маса с четириосни самосвали, доставка на чакъл, пясък и др. Тежкотоварен транспорт. Всякаква строителна техника.
Фирмата разполага със собствен кораб за добив на инертни материали от река Дунав с товароподемност 290 т.
Автомивки, автогуми, монтаж, баланс.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.