download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 1/26 (258 фирми общо)следваща >>
Строителство, сушен дървен материал, полиграфия; изграждане на малки водни централи, импорт, експорт.
Решаване на технологични проблеми в ТЕЦ при рехабилитация и модернизация на действащи и при изграждане на нови електроцентрали, главно в областта на технологиите и съоръженията за предварителна обработка на въглища с тежки физически характеристики, прахоприготвянето и горивните процеси, както и извършване на технико - икономически експертизи и стратегии в енергетиката.
Производство на електрическа и топлинна енергия. Пласмент на топлинна енергия за стопански и комунално-битови нужди. Експлоатация и ремонт на енергийни и топлофикационни съоръжения в страната и чужбина. Поддръжка и експлоатация на газопроводи ниско налягане и котлоагрегати на гориво и природен газ. Инвеститорска дейност. Проектиране, изграждане, ремонт и настройка на вътрешни отоплителни инсталации и др.
Модернизация, автоматизация и екологизация на енергийната система и горивата. Изследователска, проекто-конструкторска, инженерингова и производствена дейност. Иновации; топломерна лаборатория за проверка на топломери и водомери.
Търговия с помпи за флуиди с област на приложимост - енергетика, водно стопанство, пречиствателни станции, селско стопанство, хранителна промишленост, химическа промишленост, строителство, металургия, машиностроене. Търгува с висококачествени продукти, внос от Чехия - Комбинат СИГМА - Лутин, СИГМА - Хранице, от Словакия - фирма СЛОВПУМП, Jung pumpen - Германия и Русия. Разполага с два вида складова площ: на територията на Свободна зона - Русе под митнически контрол; външен склад за помпи, освободени от митнически такси. Организацията на складовата база осигурява доставки на територията на България в много кратки срокове, както и възможност за реекспорт в съседните страни от Балканския полуостров. Разполага със сервизна работилница за гаранционни и извънгаранционни ремонти, снабдена с уреди и машини за проверка, диагностика и ремонт. Има налични резервни части за осигуряване сервизно поддържане и основен ремонт на помпите. Транспортните средства на фирмата осигуряват динамична връзка с потребителите и възможност за реакция при доставка и ремонт в рамките на един работен ден.
Доставка на горивна техника и резервни части; инженерингова дейност в областта на енергетиката, ремонт на съоръженията, гаранционен сервиз и абонаментно обслужване.
Инженеринг в областта на топлоенергетиката.
Комплексна научно-изследователска, проучвателна, проектна, консултантска и инженерингова дейности за минни обекти /подземна и открита експлоатация/, преработка на суровини, екологизация на производствената среда, финансови анализи, икономически оценки и бизнес-планиране на инвестиционни минни проекти.
Дъщерна фирма на завод LDM, Чешка република - производител на промишлена арматура за топлофикация, за електрически централи, за химическата промишленост; технологични процеси, отопление, климатизация и вентилация.
Ремонт на електродвигатели, генератори и трансформатори по съвремени технологии vpi, rezin rich на база термореактивни смоли с клас на топлоустойчивост f и h. Лиценз за ремонт на ел. двигатели във взривозащитено изпълнение. Предлага на клиентите: ремонт и експлоатация на високоволтови двигатели в нормално и взривозащитено изпълнение; консултации по текущи и основни ремонти на ел. двигатели, генератори и трансформатори; изработка на резервни части за всички ел. двигатели; динамично балансиране до 10 тона.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 26 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.