download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 11/26 (258 фирми общо)следваща >>
Специализиран ремонт и регенерат на товарни, индустриални и минни гуми; монтаж на индустриални гуми на 3- и 5-сегментни джанти; ремонт на транспортни ленти; гумени облицовки за индустриална употреба; материали за ремонт и регенерат на тежки гуми - Michelin&Schrader; материали за ремонт на транспортни ленти - TRS - Germany; нови индустриални и товарни гуми тип OFF Road - Michelin и Goodyear.
Търговия с кабели и проводници, ВН и НН. Кабелна арматура, електроизолационни материали. Инженерингова дейност в областта на електроизграждането. Строителство и реконструкция на обекти от електроизграждането. Външна и вътрешна търговия с електроматериали, електросъоръжения, апаратура, кабели ниско и средно напрежение, арматури за кабели, електропроводи и подстанции.
Търговия с акумулатори за всички видове автомобили. Произвежда импулсни зарядни устройства за акумулаторни батерии, стабилизирани захранващи блокове - по заявка, товарни вилки за тестване на акумулаторни батерии, кабели за подаване на ток. Изработва и проектира светещи рекламни табла.
Извършва електро-измервания и изпитвания по Електробезопасност и Охрана на труда. Издава Сертификат придружен с Протоколи необходими за пускане в експлоатация или ежегодна проверка на ел. съоръжения и обекти. Акредитиран от ИА БСА - София.
Електролабораторни измервания до и над 1000 V.
Търговия на едро с машини и съоръжени за енергетиката, минното дело, химическата и металургическа промишленост, доставка на резервни части и консумативи. Внос на изделия от желязо и стомана /тръби, прокат/, химикали, реагенти и кондициониращи средства, уплътнителни материали, набивки, трактори и резервни части за тях и др.
Внос на текстолит, гетинакс, полифол, фолиопресшпан, пресшпан, бандажни ленти, текстолитови пръти, паронит (клингирит), стъклолакотръби, миниканити и др. Електроизолационни материали.
Проектира и извършва ел. монтаж, ел. изграждане, пусково - наладъчни работи, осветителни, промишлени и битови инсталации, производство на КТП, внос и продажба на ел. оборудване, измервания по ТБ и издаване на протоколи от акредитирана лаборатория - орган за контрол от вид С.
Фирмата е специализирана в: извършване на ремонт, реконструкция и модернизация на всички видове охладителни кули (с естествена и вентилаторна тяга); проектиране и изграждане на нови вентилаторни охладителни кули; проектиране и изграждане на оросителни системи (пълнежи), какпкоуловители, водоразпределение и противообледенителна защита на всички видове охладителни кули (нови и модернизация на съществуващи).
Изпълнява следните видове монтажни работи: монтаж, ремонт на всички видове котли, изработка, монтаж и ремонт на съдове под налягане, монтаж и ремонт на всички видове повдигателни съоръжения, монтаж и ремонт на тръбопроводи за пара и гореща вода, газопроводи и газокомпресорни станции, изработване и монтаж на метални конструкции от листове, профилна стомана, включително на резервоари до 10000 м3, монтаж на всички видове електроинсталации до 20 кV, проектиране и пълен инженеринг. За всички дейности се извършва контрол, съгласно действащите правилници и стандарти. Дружеството разполага с отлична производстено комплектовъчна база в гр. Стара Загора за производство на метални конструкции и други заготовки.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 26 >

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.