download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 19/26 (258 фирми общо)следваща >>
Холдинга е с три дъщерни фирми: 1.Родина-Попово ООД-4 завода 1350 човека-персонал,100% експорт на дамска конфекция; 2.Родина-Инженеринг ЕООД-150 човека строителна фирма; 3.Родина-Агро ЕООД - 150 човека-органично земеделие-растениевъдство:ягоди,малини,къпини и др.Завод за сушени и замръзени плодове.
Търговия на едро и на дребно със строителни материали, монтаж на алуминиева и PVC дограма
Цифрови релейни защити, автоматика и телемеханика за електропреносните и разпределителни предприятия, за промишлеността. SCADA-системи. Регистриращи системи.Технологична, противоаварийна и системна автоматика. Тестване, настройка и измерване
Производство на стомано-решетъчни стълбове, мачти и конструкции
Производство на слънчеви колектори за затопляне на вода за битови цели, хотели, басейни и др. Цялостно проектиране, доставка и монтаж на слънчеви инсталации.
Боядисване на всички видове ЖР стълбове и железни конструкции. Направа и почистване на просеки за електропроводи, водопроводи, пътища и др. Производство и монтаж на метални конструкции. Полагане на хидроизолации, антикорозионни, епоксидни и полиуретанови покрития.
Изработка, монтаж и обурудване на ел. табла. Метални конструкции, алуминиеви къщички, трафопостове тип МКТП. Композитни панели.
Доставка,монтаж и сервиз на всички видове слънчеви колектори.Плоски и всички видове вакуумнотръбни слънчеви колектори.Най-голямото разнообразие от слънчеви колектори.Най-добрата мострена зала във Варна и Варненски регион.Елате и се убедете сами!
Изпълнява следните видове монтажни работи: монтаж, ремонт на всички видове котли, изработка, монтаж и ремонт на съдове под налягане, монтаж и ремонт на всички видове повдигателни съоръжения, монтаж и ремонт на тръбопроводи за пара и гореща вода, газопроводи и газокомпресорни станции, изработване и монтаж на метални конструкции от листове, профилна стомана, включително на резервоари до 10000 м3, монтаж на всички видове електроинсталации до 20 кV, проектиране и пълен инженеринг. За всички дейности се извършва контрол, съгласно действащите правилници и стандарти. Дружеството разполага с отлична производстено комплектовъчна база в гр. Стара Загора за производство на метални конструкции и други заготовки
Производство и продажба на сигнални устройства и релета за нуждите на енергетиката.
< 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.