download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 2/26 (258 фирми общо)следваща >>
Инженерингова дейност в областта на вакуумно - тръбните слънчеви технологии, климатизацията и въздухопречистването.
Генерален представител на Starclima - Италия. Внос на отоплителни котли, горелки, радиатори, лири, климатизатори, водоохладители, вентилконвектори. Проектиране, доставка и монтаж на отоплителни, климатични, вентилационни и водопроводни инсталации.
Предлага: пълен инженеринг на отоплителни инсталации и системи със слънчеви колектори; монтаж на газови инсталации; горелки RIELLO на газ, нафта, мазут и комбинирани, за битови и индустриални нужди от 16 kW - 22 MW; Водогрейни, чугунени и стоманени котли; отоплителни комплекти WASSERMAT - комбинирани на нафта и ел. енергия; стенни газови котли за отопление и топла вода; слънчеви колектори; генератори за горещ въздух Tecnoclima, алуминиеви радиатори.
Внос, монтаж и сервиз на отопление, газификация, климатизация и ВиК. Представител на: Olymp - Thyssen, Германия - горелки, котли за отопление; Pipe Life, Австрия - полипропиленови тръби и фитинги за водопровод; Haier, Германия - климатична техника.
Модернизация и ремонт на енергетични съоръжения. Изключителен представител за България на: Passoni & Villa, Италия и Таврида Електрик, Русия - производител на вакуумни прекъсвачи и вакуумна техника.
Най-голямата българска организация, занимаваща се с научни изследвания, развитие и проектиране в областта на енергетиката. Участвала е в повече от 100 големи проекта в държави, разположени на четири континента. Сертифицирана по DIN EN ISO 9001.
Основен ремонт на енергийни съоръжения в електрически централи, производство на резервни части за ТЕЦ; нагревни повърхности, мелещи въздушни и димни вентилатори, кубове за въздухоподгреватели, валкови сита, метални конструкции.
Производство и монтаж на метални конструкции, резервоари и нестандартно оборудване за енергийни и промишлени обекти.
Производство, разработка и продажба на оловно-кисели тягови акумулаторни батерии и елементи, стационарни батерии, батерии за стартиране на дизелови локомотиви, осветление на вагони, за рудници и пожелание на клиента.
Разпределение и пласмент на електрическа енергия.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 26 >

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.