download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 25/26 (258 фирми общо)следваща >>
Ние Ви предлагаме бързо и качествено проектиране, изработване и монтаж на отоплителни инсталации и соларни системи за всякакви жилищни и промишлени сгради, а също и изграждане на локално-отоплителни инсталции за апартаменти, къщи и хотели. Фирмата работи с висококачествени немски, чешки и италиански материали. Ние ще Ви памогнем!!!
Инжинерингова дейност и доставка на индустриална екипировка от Европа и USA за: -котелни централи: котли, горелки, регулираща и предпазна арматура, утилизатори към котли работещи на метан; -паро-кондензни стопанства (дистрибутор на ARMSTRONG Int. USA и марки от ЕU и Азия): редукционни вентили (регулатори на налягане), терморегулатори за пара и вода, кондензатоодтелители (кондензни гърнета), парни кондензни помпи, парни увлажнители, сепаратори за пара и въздух; -абонатни станции: пластинчати топлообменни апарати за всякакви флуиди и арматура; -съоражения за химическа обработка на вода: омекотителни инсталации и смоли, инсталации за обратна осмоза, хлориране и др.; -помпи за всякакви флуиди: сондажни, дренажни, фекални, шламови, циркулационни, високонапорни и др.
"ПЕТРУС" ООД извършва продажба и доставка на петролни продукти - производство на "ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ БУРГАС" АД.
Производство, проектиране, инженеринг и монтаж на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации, газификация, водопроводни и канализационни инсталации, топлофикационни трасета. Производство на вентилационно и климатично оборудване.
Водно - химически режими, химическо очистване на съоръжения, йонообменни смоли в енергетиката и промишлеността.
"Джейтерм" ЕООД е официален вносител за България на продуктите на фирма THERMOKOZ - котли на пелети, биомаса и дървесен чипс, котли за пелети, горелки за пелети с механично самопочистване. Продажба на пелети.
"Рускомерс - 99" ЕООД е фирма, съществуваща от 1999 г.. Осъществяваме търговия на едро и дребно в няколко магазина на територията на гр. София. Предлагаме продукти и промоции в сферата на: - Осветление; - Кабели; - Инструменти; - Автоматика; - Ел. материали; - Аксесоари.
Б & М Енерго Груп ООД е регистрирана през 2007 г. в гр. София, с основен предмет на дейност търговия с промишлена арматура, в т.ч. на резервни части за ВиК, отопление и вентилация и такива за съоръжения в енергетиката и химическата промишленост. Продуктите които предлагаме са както следва: месингова, чугунена и стоманена арматура, арматура от неръждаема и кована стомана, компенсатори, бътерфлай клапи, кранове с пневматични задвижки, кондензни гърнета, сондажни помпи, месингови вентили, видове фланци и хидратанти. Линията на нашата идея е да продължаваме да следваме безпрекословно набелязаните цели на коректност, прецизно обслужване и доверието на нашите клиенти.
Лицензиран орган за технически надзор на съоръжения с повишена опасност. Газопреносни и разпределителни мрежи. Газопроводи, газови системи, инсталации. Енергетика. Отопление. Климатизация.
Официална страница: www.kendyhellas.com “Кенди Хелас” ЕООД е българска проектантско - производствена организация в областта на конвекционалната енергетика и промишленото строителство. Фирмата е специализирана в изработката на метални конструкции и нестандартно оборудване по задание на клиента. Ако се интересувате от метални конструкции и метални халета, "Кенди Хелас" ЕООД е в състояние да отговори на вашите нужди и изисквания. При нас ще намерите всичко необходимо за метални конструкции, независимо дали се касае за производствени метални халета, метални складове, търговски площи. Независимо от предназначението или местоположението на сградата, ние ще Ви я построим в срок и в рамките на бюджета. Фирмата извършва проектиране, изработка и монтаж на метални конструкции от листова и профилна стомана - черна и неръждаема: метални сгради - халета, метални стълби и стълбищни площадки, метални парапети, метални навеси и козирки, метални врати и огради, както за металургичната, химическата, хартиена и други промишлености, така и за частни клиенти. • Производството на нестандартни изделия от въглеродни, неръждаеми и специални стомани, цветни метали. • Извършване на капитални ремонти в металургията, енергетиката, химическата и минната промишленост. • Извършване на електро - монтажни дейности в промишлеността. • Изработка, монтаж и ремонт на промишлени тръбопроводи - тръбопроводи за пара и гореща вода, газоходи. • Заваряване и заваръчни дейности - черни и цветни метали по всички методи - електродъгово, аргоново, МИГ/МАГ, ВИГ, подфлюсово и електрошлаково заваряване. • Изработка, монтаж и ремонт на метални силози, резервоари и цистерни от черна и неръждаема стомана по документация на клиента. • Проектиране, изработка и монтаж на мобилни сушилни инсталации. • Монтаж, изработка и ремонт на конвейри и транспортьори. • Демонтаж, сортиране и рязане на скрап на стари метални конструкции, тръбопроводи, газоходи, цистерни, силози и други. • Монтаж и ремонт на съдове под налягане. • Изработка на горещо поцинковани метални конструкции за соларни паркове. • Нанасяне на антикорозионни покрития и боядисване. • Гаранционен и след гаранционен сервиз • Кенди Хелас ЕООД дава на своите постоянни контрагенти отстъпки до 5% от стойността на всяка извършвана услуга. За повече информация посетете официалната ни уеб страница или се свържете с нас на посочените телефони.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.