download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 7/26 (258 фирми общо)следваща >>
Имплозивни технологии за производство на енергия от възобновяеми енергийни източиници. Ветрогенератори за средни ветроскорости. Безнапорни хидрокинетични електроцентрали. Високоефективни имплозионни турбини за водопроводи и газопроводи за природен газ.
Орган за контрол, извършващ периодичен контрол /ел. Лабораторни измервания/ в областа на здравословни и безопастни условия на труд-електробезопастност. 1. Измерване на импеданса на контура"фаза-защитен проводник; 2. Измерване съпротивлението на заземителен контур; 3. Измерване съпротивлението на мълниезащитна заземителна инсталация; 4. Измерване на диелектрична якост; 5. Профилактика на трафопост и др. Издава Сертификат придружен с протоколи от извършения контрол. Конкурентни цени! Акредитиран от ИА"БСА"-София.
Kомпактна, гъвкава и резултатно ориентирана компания със значителни познания и опит в областта на вноса и дистрибуцията на следните групи оборудване и резервни части: за мелници, турбини, генератори, помпи, компресори и маслоочистващи инсталации, двигатели, стъклени изолатори, тръбопроводна, промишлена и енергетична арматура, електролизери и кислородни инсталации.
Изработка и ремонт на механични уплътнения за помпи и компресори.
Супервайзорски контрол и изпълнение на инженерингови и строителни поръчки. Полагане на покривни хидроизолации, индустриални топлоизолации на тръбопроводи, антикорозионни, химични, противопожарни и други епоксидни и полиуретанови покрития. Извършване на песъкоструйни и бояджийски работи. Вносител на безазбестови уплътнителни продукти от тефлон, графит, карбон, арамид, салникови плетени набивки, механични челни уплътнения, уплътнителни листи, гарнитури и хидравлични пръстени, салникови смеси за помпи и арматура от САЩ. Вносител на каменна минерална вата за топлоизолации, огнезащита и звукоизолация за строителството и индуктрията. Доставчик на ремонтни системи за индустриална поддръжка, почистващи химикали, обезмаслители, ръждопреобразуватели, химикали за обработка на промишлени води в охладителни и отоплителни инсталации, смазочни продукти. Консултантска дейност в областта на енергетиката и ремонтните работи.
Инженерингова и търговска фирма с основен предмет на дейност в областта на автономните електрозахранвания предлагаща комплексни решения за стационарни и мобилни, надеждно защитени системи за широк спектър от приложения.
Орган за Контрол от вид С при ОМЕГА КОНТРОЛ ЕООД. Извършва измервания и изпитвания по електробезопастност и Охрана на труда посредством широка гама области на контрол на здравословни и безопасни условия на труд (контролни ел. лабораторни измервания). Органа за Контрол е акредитиран от Изпълнителна Агенция “Българска Служба за Акредитация” гр. София със Сертификат за акредитация - №30 ОКС. Контрол на силови трансформатори: I. Контрол на електрически уредби и съоръжения до и над 1000V - Съпротивления на заземители; Съпротивления изолация; Съпротивление на мълниезащитни заземителни инсталации; II. Контрол на електрически уредби и съоръжения до 1000V - Импеданс на контур “фаза-защитен проводник”; Прекъсвачи за защитно изключване /Fi-Прекъсвачи/; III. Контрол на защитни средства; IV. Контрол на силови трансформатори.
Произвежда преизолирани тръби и фасонни части за пренос на: Гореща вода с tmax=150&#186; С; Студоносители-вода, фреони; Пара с tmax=300&#186; С; Изолации от разпенен полиуретан. Изключителен представител на: POWERPIPE - Швеция, SALLING PLAST и T-comp - Дания - изолирани тръби и фасонни части. Енергоспестяващи продукти и технологии, енергийни одити: възобновяеми енергийни източници, когенератори, газови турбини, микротурбини, термопомпи и топлинни акумулатори енергоспестяващи продукти и технологии, енергийни одити. Разработка на специализиран инженерен софтуер, автоматизирани системи за проектиране, симулация и оптимизация на инженерни обекти.
Широка гама от технологии, машини и апарати и услуги в областта на почистването на тръби от всякакъв материал он накипи и отложения - топлообменници, котли, охладители, радиатори и др., уникални технологии за безизкопно почистване и възстановяване на тръбопроводи, почистване и антикорозионно покритие на резервоари, цистерни и др., почистване на енергетическо оборудване - трансформатори, изолатори и др.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 26 >

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.