download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Енергетика

<< предходнастраница 9/26 (258 фирми общо)следваща >>
ИЗграждане на мрежи високо и ниско напрежение, електромонтажни работи, трансформаторни постове и електроинсталаторски работи
Лабораторията извършва на територията на цялата страна, дефектоскопен контрол на: газови съоръжения и инсталации; тръбопроводи за гореща вода и пара; съдове работещи под налягане; парни и водогрейни котли; повдигателни съоръжения; заварени съйденения; ултразвукова дебелометрия; твърдост по: Бринел, Роквел, Викерс, Полди; определяне граница на умора. Контролът се осъществява чрез подвижни: рентгенови дефектоскопи, ултразвукови дефектоскопи и дебелометри, магнитни дефектоскопи и препарати за капилярна дефектскопия. Екип на лабораторията извършва периодично замерване на газсигнализаторни системи, съгласно изискванията на Закона за измерванията. Лабораторията е акредитирана съгласно БДС EN 45004
Производство на сигнални релета, блинкери, предназначени за енергийната система.
Официален вносител на продукти от следните фирми: Freudenberg Merkel Simrit - Уплътнения за хидравлика и пневматика от гума, тефлон, витон, семеринги, набивки за помпи и арматура, тампони; Montero – Уплътнителни плочи, текстилни материали, устойчиви на високи температури; DRESS GmbH – Дискове за циркуляри, фрезери и заготовки за инструменти; WIKUS GmbH - Режещи ленти за метал; ITW Devcon GmbH - Ремонтни и износоустойчиви покрития, лепила, подови покрития, течни метали; SERA - Дозиращи помпи, компресори; Stahlwille GmbH, Carltsoe - Ръчни монтажни и специализирани инструменти, искронеобразуващи инструменти; PTFE Nuenchritz GmbH - Чист тефлон и тефлон с различни пълнежи, като заготовки, пръти, тръби, плоскости, ленти, фолио, шлаухи, формни части; Witzenmann-Speck GmbH, (ASPOR) - Метални гофрирани маркучи за транспорт на течности под налягане и високи температури, аспирации, природен газ и др.
Фирма производител и системен интегратор, която работи само с крайни клиенти, като се фокусира в корпоративния сегмент. По конкретно фирмата извършва следните дейности: специализирана е единствено в производството на високоселективни, вакуумни тръби, топлопренасящи тръби и френелови елементи. Производство на инсталации за битова топлофикация и климатизация на отделни жилища, панелни жилищни сгради и блокове и т. н.; хотели; малки селскостопански обекти - ферми, оранжерии; малки предприятия, използуващи високо-потенциална топлина и евтина енергия. Популяризиране на слънчевата енергетика, демонстрационни соларни модели –соларни климатици. Производство на инсталации за оптична свръх-концентрация на слънчева енергия - уплътняване на лъчението и получаване на екстремално високи температури. Така се получава високо-потенциална топлина, която се трансформира с много висок КПД. Соларни инсталации за обезсоляване на морски води и добив на питейна вода. Разработка на нови технологични решения. Фирмената политика е в собственото производство да се използват само висококачествени компоненти. Технически и системен гаранционен сервиз за всички предлагани от фирмата продукти. Следгаранционен технически и/или системен сервиз на базата на двустранни договори с клиенти.
Доставка на системи за автоматизация на технологичните процеси. Контрол на качеството на продукцията с използване на RFID технологии.
Вносител и изключителен представител за България на чешки производители: Saint-Gobain VERTEX a.s. – влакна, прежди и технически тъкани от стъкло: армираща мрежа за мазилки и топлоизолационни системи, тапети, воал и RECO-тъкани за производство на хидроизолация, изолационни рогозки и TECO-тъкани, и др. Likov spol. s r.o. –алуминиеви, ПВЦ и поцинковани профили за строителни системи Polismat spol. s r.o. - декоративни таванни плочи, корнизи, розетки и др. от полистирол Svitap spol. s r.o. – многослойни полиетиленови фолия и допълнения за топлоизолационни системи за покриви SAG a.s. – комплексни метални системи за покриви. Mavel - производител на МВЕЦ, инвестиционни агрегати за хидроенергетиката и водното стопанство. MERKO - производител на съоръжения за производство на бетон.
Производство и внедряване на системи за възбуждане на синхронни генератори и двигатели. Микропроцесорни регулатори на възбуждане. Специализирани контролери. Възбудителни системи и релейни защити на фирмата Basler Electric. Проектантска и консултантска дейност в електроенергетиката.
Доставка ремонт и монтаж на колнтолно измервателни прибори. Термодвойки, Термосъпротивления. Манометри. Одобрен тип манометри. Пневматични кабели, Термокомпенсационни кабели, процес индикатори, регулатори за температура и налягане
Производство, разработка и продажба на оловно-кисели тягови акумулаторни батерии и елементи, стационарни батерии, батерии за стартиране на дизелови локомотиви, осветление на вагони, за рудници и по избор на клиента.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 26 >

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.