download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 101/105 (1041 фирми общо)следваща >>
"Екстенза Уеб Дивелъпмънт" ООД е специализирана в разработване на уеб сайтове и уеб приложения, достойни да изградят отличаващо се и значимо уеб присъствие, което да ви отличи от вашите конкуренти. Предоставяните услуги са изработка и поддръжка на уеб сайтове (мултимедийни, корпоративни, презентационни и др. ) и уеб приложения, SEO, интернет магазини, рекламни банери и други съвременни уеб услуги.
ФракТайм предлага: -Изработка на уеб сайт, -Уеб дизайн и редизайн, -Анализ и оптимизиране за търсещи машини (SEO), -Поддръжка на сайт и обновяване на информация, -Реклама. Изграждане на сайтове за имоти, електронни каталози, онлайн магазини, уеб портали.
Microinvest е българска софтуерна компания, специализирана в разработване, консултиране, внедряване и поддръжка на софтуерни продукти и системи. В България компанията е лидер в областта на счетоводния софтуер, софтуер за магазини и ресторанти, системи за управление на малки и средни предприятия. Разработените програмни продукти успешно автоматизират всички дейности, свързани със следене и контрол на стоки, валути, операции и документи.
Продажба и ремонт на компютри и принтери, ъпгрейд, проектиране и изграждане на компютърни мрежи и Интернет достъп, web дизайн и хостинг, обучение и консултации в сферата на информационните технологии, абонаментно обслужване на компютърните системи на физически и юридически лица.
Агенция "Рутина" е фирма с 20 годишен опит. Предлагаме преводи и легализация на документи от и на 38 езика, фирмена документация, превод на уеб страници, превод на специализирани текстове на всякаква тематика, устен превод. Изработка на уеб страници и приложения, редизайн на съществуващ сайт, 24 часова поддръжка и консултации, SEO оптимизация и анализ, изработка на лого и банер, професионално заснемане, предпечат и печат.
Финит Софтуер Системс ЕООД е софтуерна компания, специализирана в разработката на висококачествени, надеждни и ценово ефективни цялостни информационни решения в областта на хотелиерството и туристическата индустрия. Основната дейност на фирмата е насочена към проектирането на софтуер за управление на хотели и хостели, WEB и Desktop базирани приложения и интерфейси за връзка с PMS и ERP системи. "Финит" извършва също така дейности по инсталация, внедряване, поддръжка и обучение за работа на своите продукти и предлага широк спектър от консултантски и аутсорсинг услуги.
Ей Би Проджект ООД е българска компания за разработване на интегрирани софтуерни решения и изграждане на Интернет сайтове. Фирмата има разработени софтуерни решения за козметични и фризьорски салони, кабинети по кинезитерапия и рехабилитация. Изработваме сайтове по поръчка: фирмени сайтове, електронни магазини, интернет портали.
Фирма НИКЕМ НЕТ ООД официално е създадена в началото на 2007 г., като дейността и съществува още от 2004 г. под името НИКЕМ ЛАН, но като клиент на друга фирма. НИКЕМ НЕТ ООД се специализира в разработването и предоставянето на корпоративни и индивидуални интернет решения, в зависимост от конкретните изисквания на всеки клиент. В областта на хардуера фирмата притежава добре зареден магазин с постоянно обновяващ се асортимент.
- Профилактика на PC и лаптоп. Почистване от прах кутията отвътре, смазване на вентилатори, смяна на процесорната паста, дефрагментиране твърд диск; - Диагностика - пълен или частичен ТЕСТ на компютърната система, за да се види дали има някакви скрити проблеми, тестване на хардуер и софтуер; - Ремонт на дъна, видеокарти, захранвания и други електронни платки; - Асемблиране и ремонт на компютърни системи; - Spyware / Virus изчистване - почистване на вируси, премахване на вредните програми на вашия компютър, включително, но не само, троянски коне, вируси, шпионски софтуер, Adware, Spyware; - Миграция на данни и настройки - трансфер на данни или файлове от един компютър на друг, инсталиране на операционна система - Update или инсталиране на Windows операционни системи; - Възстановяване на файлове и данни, възстановяване на изтрити файлове и Windows след срив; - Инсталиране на карти и хардуер - инсталиране на вътрешна карта към вашия компютър или лаптоп, подмяна на дефектирали платки и части; - Инсталиране на Windows, преинсталиране на Windows; - Отстраняване на всякакви хардуерни и софтуерни проблеми на място при клиента.
LOD Technology е бързоразвиваща се фирма, занимаваща се с продажба на висококачествена компютърна техника и периферия на марки като: DELL, IBM, HP, Toshiba, NEC, LG, Trust, Compaq, Fujitsu Siemens, Intel, AMD, Samsung, Philips, Canon, HP, OKI, Brother, Panasonic, HITACHI, EPSON, XEROX, LEXMARK и други. Предлагаме и голямо разнообразие от софтуер, подходящ за дома или офиса: - Операционни системи; -Компютърна защита (Антивирусна защита); -Офис приложения; -Управление на бизнес процеси; -Софтуер за джобни компютри; -Linux/ Макинтош (Apple); -Игри; -Терминални решения; -Продукти за виртуализация; -Системни инструменти; -Планиране, анализ, поддръжка и вземане на решения; -Счетоводство и деловодство; -Комуникации; -Интернет и локални мрежи; -Мултимедия, графика и дизайн; -Справочници и бази данни; -Образование, наука и техника; -Системи за управление на бази данни; -Автоматизирани системи (Изкуствен интелект). Интернет магазин: http://iskampc.eu

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.