download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 22/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Продажба и сервиз на: компютри, принтери, софтуер и консумативи. Изграждане на компютърни мрежи. Копирни, банкнотоброячни машини и факс апарати. Касови апарати, везни и консумативи.
-Търговия с компютърни системи, периферия, аксесоари, консумативи -Изграждане и поддръжка на локални мрежи -Програмни продукти ЗЕНИТ-комплексна система за финансово-счетоводна дейност-счетоводна дейност, ДДС, дълготрайни активи, складово стопанство, фактуриране, заплати, личен състав и др.
Проектиране и изработване на специализирани Интернет решения: динамични сайтове, приложения за електронна търговия, междуфирмени търговски портали и апликации за управление на съдържанието на уеб сайтове. Успоредно с това, се занимава с разработване и имплементиране на системи за фирмено управление и с консултантски услуги в областта на информационните технологии.
Произвежда: изчислителна техника; битова електроника; компютърни системи с общо и специално предназначение; електронни касови апарати.
Продажба и сервиз на компютърна и офис техника. Изграждане на локални мрежи, абонаментна поддръжка и консултации.
Компютри, модули, аксесоари, мрежи, софтуер. Продажба и сервиз.
Кабелна телевизия, изграждане на кабелни ТВ-мрежи, продажба на сателитна техника, главни станции, дистрибутор на Тechnisat-Германия; интернет и гейм зали SPEED.
Проектиране и производство на специализиран хардуер в областта на серийните комуникации, предназначен за многопотребителски системи: UNIX, LINUX, Windows NT. Внедряване на Internet технологии и решения. Изграждане на структурни кабелни системи, инсталиране и системна администрация на компютърни мрежи. Доставка, гаранционно и извънгаранционно обслужване на микрокомпютърни системи и периферия.
Единствен представител за България на ЕСРИ, световен лидер в разработването и прилагането на ГИС (Географски Информациони Системи). Основни продукти ArcGIS, ArcView, ArcInfo, ArcSDE, ArcIMS и други. Фирмата предлага комплексни решения в областта на информационите технологии.
"еКонсулт" ООД се фокусира върху корпоративните системи за сигурност. Предлага администриране и поддръжка на мрежови сървърни и клиентски операционни системи на абонамент. Фирмата е Оторизиран Партньор за България на Trend Micro, Inc. и предлага, инсталира и поддържа гамата от продукти за корпоративна защита от вируси. Проектира, инсталира и поддържа компютърни мрежи и комуникационни устройства, както и компютърни системи, сървъри и периферни устройства.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.