download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 25/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Разработване приложен софтуер под Windows: софтуер за Бар и ресторант, софтуер за строително монтажни работи, софтуер за склад и магазин.
Разработка, проектиране и внедряване на технически и програмни средства за автоматизация на процеси в промишлеността. Доставка на офис техника - компютри, принтери, скенери, аксесоари. Дилър на: UMAX, Creative Labs, OKI, Hewlett Packard, Microsoft, SuSe Linux, 3Com. Консумативи за широка гама принтери, копирни машини, факс апарати. Доставка, инсталация и настройка на лицензиран приложен софтуер. Сервизен център.
Разработка и разпространение на програмни продукти за счетоводна дейност. Фирмата разработва и информационни системи по поръчка. Програмния продукт, който се произвежда и разпространява от фирма ЕКОМ се казва ОФИС ПЛЮС за DOS. Разработва се и версията за WINDOWS. Допълнителни дейности на фирмата са абонаментна поддръжка на програмни продукти и компютърна техника, както и администриране на мрежи.
Софтуер за управление на абонаментни (комунални) услуги и по-специално Кабелна Телевизия. Софтуер за изготвяне на платежни документи. WEB дизайн.
Асемблиране на компютърни конфигурации. Телефони и телефонни централи. Компютърни аксесоари и консумативи. Изграждане на компютърни мрежи. Ремонт и поддръжкана компютри и компютърни мрежи.
VAR на Apple. Официален вносител на HEIDELBERG PREPRESS - експониращи машини и скенери. Официален дистрибутор на QUARK XPRESS - софтуер, LACIE - дискови и други устройства. Дистрибутор на продуктите на XRITE.
Първата в България специализирана електронна борса за покупко-продажба на пътно-строителни и строителни машини и съоръжения, създадена с активното съдействие на европейски фирми - лидери в производството и предлагането на този вид оборудване. Интернет борса ЕВРОСИНЕРДЖИ съществува в две версии - на английски и български език, с което се цели както създаване на възможност български фирми да представят своите продукти на европейския пазар, така и улесняване достигането на продуктите на европейските производители до потребителите им от отрасъла на строителството в България. Директното предлагане на машините от фирмите-производители или заводите за рециклиране осигурява техните реални цени. Машините в борсата са класифицирани по видове, създадена е възможност за търсене на машини по марка, година на производство и цена. В електронното пространство на Интернет борса Евросинерджи фирмите у нас могат да предложат машини за продажба, а вече и да отдадат под наем или наемат машина.
Интернет доставчик чрез кабелен модем (кабелен интернет); връзка - 24 часа в денонощието, осъществявана от телевизионния кабел. Мултимедийни продукти. Web hosting. Противопожарна и охранителна дейност.
Предлага: Интернет; консултации; обучение; LAN; WAN; Software.
Търговия и сервиз на копирни машини, факс апарати и принтери.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.