download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 9/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Разработка на програмни продукти и системи. Производство на специализиран хардуер. Официален дистрибутор на Lexmark - принтери, Computer Associates.
Проектиране, производство и внедряване на фамилия телексни системи ПАСТЕЛЕКС със софтуер за PC (MS-DOS, MS Windows95/98/NT4/2000) и MAC компютри. Изграждане на многоканални телексни системи за пренос на данни. Проектиране и внедряване на система за маркиране на документи ПАСМАРК. Проектиране, внедряване и управление на комуникационни промишлени интерфейси към PC по сериен и паралелен интерфейс. Проектиране и изработка на програмируеми промишлени контролери. Проектиране и изграждане на речеви информационни системи. Проектиране и изработка на приложен и системен софтуер.
Системен интегратор на високотехнологични решения, както в областта на локалните мрежи и междумрежовата комуникация, така и структурните кабелни системи и офис автоматизацията. Има развити стабилни връзки с водещи световни доставчици на висококачествени продукти като IBM, Tripp Lite, Olicom, Patton Electronics и много други. Предлага ефективно изградена система за сервизно обслужване.
Каталожна търговия с офис продукти - канцеларски материали, офис техника и консумативи, офис мебели и аксесоари.
Компютърна техника - доставка на дънни платки, мултимедия и монитори.
Партньор при разработки в областта на управленските системи и информационните интегрирани високо-технологични софтуерни продукти. Разработва самостоятелни софтуерни и мениджърски проекти, в сътрудничество с други фирми и като подизпълнител при проектиране и разработка на програмни продукти в различни области. Огромен опит и квалификации в почти всички съвременни езици за програмиране (C++, Pascal/Delphi, Visual Basic, Java, SQL, и др.), развойни среди (Visual Studio, Delphi, Microsoft Office) и софтуерни технологии (Object Oriented Programming (OOP), Distributed Component Object Model (DCOM), Object Linking and Embedding (OLE), Data Access Objects (DAO), Active Data Objects (ADO), MFC, API, и др.).
Продажба на компютри и аксесоари за тях - нови и втора употреба.
Разработка на бизнес софтуер. Продукти: счетоводен офис пакет Плюс-минус, програма за управление на строителството - СТРОИТЕЛ, компютърен речник - ПОЛИГЛОТ.
Извършва разработка и внедряване на програмни продукти за управление на бизнеса; разработка на нестандартен софтуер по пръчка; продажба на хардуер и изграждане на локални мрежи. Притежава собстена разработена ресторанстко - мениджърска система, система за управление на търговски предприятия с множество отдалечени представителства и др.
Производстство и продажба на компютърни системи, сървъри и графични работни станции, периферия, компоненти, преносими компютри и др. Фирмата притежава сертификат за качество EN ISO:9001 издаден от Даймлер-Крайслер Аероспейс.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 104 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.