download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 92/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Фирма София Онлайн ООД се занимава с изграждане на оптична свързаност и доставка на високоскоростен корпоративен интернет по оптичен път. Ние осигуряваме оптичен пренос и доставка на интернет на банки, фирми, Бизнес и Административни сгради, локални интернет доставчици и др. Нашите специалисти са обучени и подготвени за да се справят с предизвикателствата и да отговорят на нуждите на нашите бизнес партньори и клиенти.
KSK Computers е име на екип в гр.Кюстендил от двама опитни и мотивирани ИТ специалисти с обширни познания от хардуер, софтуер до уеб маркетинг.
Търговия с компютърна и офис техника. Консумативи. Софтуер. Сервиз. WEB дизайн и програмиране, публикуване и поддръжка. Консултации и внедряване на Системи за управление на качеството и безопасност на храните (ISO и HACCP).
Разработка на счетоводен софтуер . Фирмата предлага счетоводна програма "АНАЛИЗ ФСД" и е повече от 15 години на пазара на счетоводни продукти.
SystemGroup България - международна компания с основна дейност - доставка на оборудване, решения и услуги за автоматизация, управление на търговски обекти и промишлени предприятия. SystemGroup предлага своите услуги за ключови пазари – логистика, промишленост, търговия на дребно, сфера на услугите и държавния сектор. Портфолиото на компанията състои от: - средства за автоматизация (скенери и мобилни компютри на Motorola/Symbol Technologies, етикетни принтери на Zebra Technologies); - машини за вакуумно опаковане на Henkovac; - оборудване за самозалепващи се етикети на Label-aire (Апликатори); - пневмо-транспортни системи Sumetzberger (Пневмопоща); - интегрирани системи за управление веригата на доставки (SCM); - софтуер за управление на склада (WMS). SystemGroup повишава ефективността на компаниите чрез внедряване на иновационни IT-технологии, предоставяне на професионални консултантски услуги и сервиз.
Проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка на тел., ел., LAN, WAN мрежи и системи. Консултации на ниво проект на телекомуникационна инфраструктура.
Телекомуникационни решения предназначени за финансовия сектор, промишлеността, здравеопазването, администрацията,военното дело, търговските вериги и фирмите с развита клонова мрежа. Изграждане на отдалечена свързаност през Интернет чрез виртуални частни мрежи VPN. Доставка на решения за локани мрежи LAN, глобални мрежи WAN и IP телефония. Инсталация и настройки на различни видове сървъри. Сигурни връзки между отдалечени офиси, оптични и безжични високоскоростни трасета и сателитни връзки INMARSAT. Реализация на осезаеми икономии за компаниите чрез внедряване на нови технологии.
Фирмата предлага системи за управление на работния график на персонал и ресурси. Нова за българския пазар възможност, чрез която малките и средни фирми от сферата на услугите могат да приемат резервации или записвания на часове през Интернет. Системата е подходяща за фризьорски и козметични салони, стоматолози, терапевти, малки хотели и ресторанти. Притежавате пълен контрол върху поведението на софтуера.
Търговия с компютърна и офис техника. Изграждане на локални мрежи и проектиране, инсталация и монтаж на СКС. Софтуерни услуги и сервиз на копютри, принтери и др. Изграждане на системи за видеонаблюдение през интернет и системи за контрол на достъпа на различни обекти.
Предлага напълно разработен и действащ софтуер за бижутерийни магазини - лесен за работа, съдържа всички необходими справки за бижутата в базата данни-за продажби и ревизии по автор, по материали, възможност за снимка на всяко бижу, връзка с принтери "Zebra TLP 2844", "Citizen" и директен печат на етикети, връзка с везна. Предлага и консумативи

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.