download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 96/105 (1041 фирми общо)следваща >>
SBD Studio се занимава със изработката на интернет сайтове, изграждане на LAN мрежи, поддръжка на software и hardware, изграждане на надеждни сървъри. Предоставя възможности за реализация на цялостни комуникационни проекти. Предлага обслужване в Интернет, най-вече в областта на проектирането, създаването и поддръжката на електронни страници.
Продажба на компютърни системи, софтуер и офис техника. Поддръжка на компютърна техника, Абонаментна поддръжка на компютърна и офис техника, Дистанционна поддръжка на компютърни системи, Поддръжка на сървъри, Сервиз.
Проектиране, доставка, изграждане и сервиз на системи за сградна автоматизация (BMS/BAS).
Фирма Адком е специализирана в решения за широкоформатен печат, графичен дизайн, предпечат, дигитален печат, вътрешна и външна реклама, базирани на водещи в света производители. Сред продуктите и решенията които предлага се нареждат: • качествените и надеждни принтери на Mutoh и Gandinnovation; • режещите плотери от Mutoh и Graphtec • Режещите маси на EskoArtwork и Graphtec • Най-добрите таблети за рисуване и дизайн – WACOM • Решенията за къси тиражи на XEROX. • Необходимите за всеки от ученик до работещ в областта на графичния дизайн скенери Avision, Microtek и Plustek • топлинни преси и фолиа за трансферни щампи на американската фирма STAHLS’ • Софтуерни продукти на Adobe Systems; Corel; LaserSoft; ScanVec - лидери в разработката на софтуер за обработка на изображения и управление на голямо-форматни принтери. На уеб старницата на фирмата ще научите за последните продукти на Hasselblad, Datacolor, ABBYY, Hexis, Ink Technologies (ITL), Ciba, Qualimage.
AMG Computers е фирма занимаваща се с внос на нова и употребявана компютърна техника, консумативи и периферия на признати и установени марки на IT пазара Intel, AMD, IBM, DELL, LG, Compaq, Asus, Trust, Western Digital, Seagate, Gigabyte, ACER, Fujitsu-Siemens, TOSIBA, Samsung, Philips, Canon, HP, OKI, Brother, Panasonic, HITACHI, EPSON, XEROX, LEXMARK и много други. Освен ниската цена ние държим на високото качество на продуктите, които продаваме и сме готови да го докажем.
Хедон 1 ООД изпълнява поръчки за проектиране, изработка и монтаж на всички видове рекламни носители, необходими за успешната реализация на вашата програма за външна реклама - фирмени и указателни табели, едностранни и двустранни светещи табели, рекламни пана и конструкции, брандиране на автомобили , изрязване и печат на рекламни материали от фолио , облепване на витрини , цялостни решения и други. Грижим се за цялостната реализация на вашия рекламен проект - от дизайна до изработката и монтажа. Многообразието от възможности за външна реклама е подчинено на стремежа ни да отговорим по най-добрия начин на конкретните Ви изисквания и потребности. Служителите на Хедон 1 ООД са на ваше разположение, за да изберете оптималните, съобразени с вашите потребности, изисквания и възможности решения. Хедон 1 ООД ИЗРАБОТКА И МОНТИРАНЕ : - Външна светеща реклама , - Външна несветеща реклама , - Обемни букви светещи , - Обемни букви - несветещи , - Дистанцирани букви, - Облепване с PVC фолио , - Рязане на фолио , - Принтиране на фолио поддръжка , - Почистване на реклами (Външно,Вътрешно) , - Освежаване на визия (Ребрандиране) , - Рекламни табели , - Конструкции , - Други .
IT Advanced изработва интернет страници, софтуер за управление на бизнеса, уеб дизайн, уеб сайтове и интернет портали. Специализарани интернет сайтове за електронна търговия, туристически агенции, недвижими имоти. Електронни пощи и хостинг.
AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България. Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.
Компютри, нови и втора употреба, изключителен представител за гр.Кюстендил на Микроинвест ООД-складов и счетоводен софтуер, представител на СИЕЛА Софт енд Паблишинг-правноинформационен софтуер, софтуерни услуги , мрежи.
Уеб сайтове, уеб базиран софтуер. Програмиране на php, javascript, ajax, html, css, mysql. Качеството винаги е на мода ;)

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.