download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 97/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Онлaйн магазин за компютърна техника и офис консумативи динамично ориентиран да задоволява и най - претенциозните вкусове в сферата на ИТ .
Работа в ИТ сферата. Предлагаме качествен интернет и хост , домейн, разработваме сайтове и най- различни софтуерни програмни продукти.
Дизайнерско студио Future Media е специализирано в изработката на уеб сайтове, flash (анимирани) сайтове, триизмерни (3D) презентации и архитектурни (3D) визуализации. Дизайнерско студио Future Media е съвременна фирма, тясно специализирана в следните уеб и 3D услуги: - Атрактивни flash сайтове - Бизнес уеб сайтове - 3D презентации - Архитектурни (3D) визуализации Фирмата извършва услуги за цялата територия на България и чужбина, като основната дейност се извършва в София.
Диона компютри, онлайн магазин, онлайн търговия, online shop компютърен магазин.
Уеб дизайн и уеб програмиране, изработка и преработка на статични и динамични уеб страници, интернет реклама, SEO - оптимизация за Google.
Проектиране, доставка и монтаж на системи за видеонаблюдение , контрол на достъпа , пожароизвестяване , домашна автоматизация . Структурно окабеляване и компютърни мрежи .
Фирмата извършва услуги в областта на информационните технологии и се специализира в асемблиране, продажба и сервиз на компютърни системи и модули, принтери, скенери, UPS. Гаранционен и извънгаранционен сервиз на компютърна техника. Изграждане на локални мрежи, структурно окабеляване и системи за видеонаблюдение. Дейността на фирмата е насочена към крайните потребители, малките и средни фирми. Персоналът на фирма Старт компютърс е от високо квалифицирани инженери и техници.
Разработка на софтуер по индивидуална поръчка. Разработка и разпространение на стандартен бизнес софтуер. Уеб дизайн и програмиране. Софтуерна и хардуерна поддръжка. Интернет реклама.
Студио за графичен и уеб дизайн, монтажна дейност, он-лайн търговия на риболовни принадлежности и акваристика.
- Сервизна поддръжка и ремонт на принтери, копирни машини, мултифункционални машини; - Зареждане /пълнене/ и рециклиране на тонер касети, шпули, глави и мастилници с ТЕСТ и гаранция; - Нови и обновени принтери, копири, мултифункционални машини - принтер-копир-скенер-(факс); - Оригинални и съвместими консумативи за офис техника - тонер касети, шпули, модули, девелопери, мастилници (глави) и патрони; - Внос и продажба на резервни части (оригинални и неоригинални) за принтери, копири и многофункционални у-ва; - Внос и продажба на бутилирани и насипни тонери в чували за рециклиране на касети, с големи отстъпки за обеми; - Абонаментна поддръжка на офис техника с предоставяне на оборотна техника и доставка; Посетете ни на http://www.arbikas.com

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.