download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 98/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Фирмата е специализирана в изграждане, разпространение и поддръжка на софтуер по поръчка на клиента в областта на финансово-икономическата сфера.
Разработка на софтуер за мобилни устройства, уеб базирани приложения и системи за бизнеса и индустрията.
Agresia.com - АГРЕСИА, Пазарджик. Уеб дизайн студио, уеб разработки, уеб сайтове, интернет страници, оптимизация на сайтове за търсещи машини. Продукти и услуги: - малък, среден, голям и корпоративен уеб -сайт, цени от 195 лв. - поддръжка и обновяване на уеб- сайт - от 15 лв. на работен час.
TRiADA е бизнес софтуер за управление на материалните потоци в процесно ориентираните производства. Подходяща е за предприятия с широки гами от изделия и съществуващи ограничения по отношение на големини на партиди, срокове на годност и съхранение, производствени мощности, доставки на материали.
ТСС ООД е основана през 2003 г. от група високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта на управленското консултиране, информационните технологии и внедряването на софтуерни системи за управление на бизнеса от клас ERP (Enterprise Resource Planning).
Онлайн магазин, създаден да осигури търговия на местна и национална основа. Оптимизиран е за скоростта на търсене и удобството на използане от потребителите. Дава възможност на купувачите да избират между хиляди стоки и услуги директно от дома си.
Общи софтуерни и хардуерни услуги. Премахване на вируси.Възстановяване на изтрити файлове. Инсталиране и конфигуриране на програми.
Разработка на специализиран софтуер, интернет страници, консултации и поддръжка.
Уайдком ООД Комуникационни компютърни системи за управление, проектиране, wireless интернет. Предмет на дейност: -производство, услуги, информационни системи, търговия с компютри и технически средства Адрес на управление: Панагюрище 4500, ул. 'Кр. Гешанов' 22 МОЛ Николай Тачев тел. 088 9523760
Поддръжка и доставка на антивирусен софтуер. Официален дистрибутор на руската антивирусна лаборатория "Dr. Web". Пълна гама от антивирусни и антиспам решения за домашни клиенти, перфектни решения за малък и среден бизнес.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.