download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 33/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Лицензирана и акредитирана електролаборатория - проектиране и изграждане на ел. уредби, трафопостове и външни кабелни захранвания. Достоверен контрол и изпитания на ел. машини и съоръжения до и над 1000 V. Ел. измервания по безопасност на труда. Курсове и изпити по ПБТЕЕУС.
Внос и търговия с електро материали на фирмата Gustav Hensel GmbH&Co.KG, Германия. Технически консултации за тези продукти.
Електрообзавеждане на сгради и търговия с електро материали. Представител на ELSO GmbH, Германия - елементи за крайно електро разпределение. Внос от KOPOS KOLIN a.s., Чехия на ел. материали.
Проектиране и производство на електронни и телекомуникационни изделия: ЕТАФП Елитакс ТА-100/F; електронни везни EVL - за търговски обекти, ресторанти и складове и др.; телефонни централи за офиси и малки хотели.
Производство на апарати за високо напрежение. Реконструкция на: разпределителни уредби СН; нови КРУ с вакуумни и елегазови прекъсвачи и микропроцесорни защити; табла с ниско напрежение; комплектни малогабаритни бетонни трафопостове.
Предлага: токоизправители за заряд на акумулаторни батерии; токоизправители за електротехнологични процеси; импулсни електрозахранвания; специални трансформатори и дросели; измерителни трансформатори; системи за непрекъсваемо електрозахранване; ремонт и подържане на токоизправители, UPS и системи за непрекъсваемо електрозахранване; изграждане на структурни кабелни системи.
Производство, монтаж и узаконяване на ел. табла, битово и промишлено ел. оборудване на сгради, ел. инсталаци и търговия с електро материали.
Eдинствения завод за производство на дросели в България. Притежава и работи по лиценз на Schwabe (Vossloh-Schwabe GmbH) - Германия. Сертифициран е и ползва европейската марка за качество - IMQ на Италианския институт на Марката за контрол на качеството, отговаряща на техническите норми за продукти и системи. Основният продуктов асортимент включва: дросели за луминесцентни, живачни и метал-халогенни лампи; мрежови трансформатори за малка мощност с общо предназначение; компоненти за електрониката: високочестотни дросели - серия ДТ, релета с магнитоуправляеми контакти - РМК; осветителни тела; инструментална екипировка; нестандартно оборудване.
Производство на: дросели за луминесцентни живачни натриеви и металхологенни лампи; осветителни тела; трансформатори с малка мощност.
Производство и монтаж на домофонни системи, разговорни устройства, системи за теленаблюдение и контрол на достъпа.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.