download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 39/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Произвежда: касови апарати, фискални принтери електронни везни, дистрибутира бар код четци, електронни пишещи машини. Представител на Metro Logic, Mat Info, Citizen, Samsung. Софтуер за кирилизация, сричко пренасяне, счетоводен софтуер, предпечатна подготовка, GIS.
ДАНФОСС е най-големият датски промишлен концерн, основан през 1933 г. Изделията на фирмата спомагат за икономията на енергия, повишаване на промишлената ефективност и подобряване на жизнения стандарт по целия свят. ДАНФОСС е водеща в производството на прецизни механични и електронни продукти и компютъризирани "мехатронни" компоненти. Фирмата е пионер в производството на товаро-сензорна хидравлика, електронна хладилна автоматика, радиаторни термостати, компресори за екологични хладилни агрегати и термостати за битови уреди. Основни производствени направления: Автоматика за хладилни и климатични инсталации; Компресори за търговски хладилни инсталации; Термостати за хладилници и фризери; Промишлена автоматика; Електронни регулатори и автоматика; Хидравлични компоненти; Водна хидравлика; Автоматика за комфорта на бита; Топлофикационна и вентилационна автоматика; Автоматика за горелки и котли; Измервателна апаратура за промишлеността; Водна арматура.
Проектиране, обзавеждане и оборудване на обекти: летищно и терминално оборудване; оборудване на музеи, галерии; осветление и електроинсталационна техника; административно и домашно обзавеждане; професионални кухни и кетеринг; осигурително оборудване.
Инженеринг, изграждане и поддръжка на електрически трансформаторни постове и подстанции 20kV, кабелни мрежи - средно и ниско напрежение, битови и промишлени електрически инсталации.
Доставка на: осветителни системи, регулация на осветлението, осветителни тела - индустриални и с битово предназначение.
Доставка на: осветителни системи, регулация на осветлението, осветителни тела - индустриални и с битово предназначение.
Доставка на електрооборудване, инженеринг, производство на електроразпределителни устройства, системи за автоматизация. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2000.
Проектиране и производство на: нестандартни и специализирани микропроцесорни устройства и системи; развойни средства и модули; контролно измервателни прибори; уреди за събиране и обработка на данни; устройства за визуална информация; съпътстващ софтуер и поддръжка.
Инженерингова дейност в областта на слаботоковите инсталации - проектиране, доставка, монтаж и поддръжка: пожаро-известяване, сигнално-охранителна техника, видео системи за контрол и наблюдение, контрол на достъп, контрол на работното време, часовникови системи за сгради, телефонни системи, радио озвучаване и оповестяване, радио-озвучителни системи за зали за конференции, преводачески системи, сешоари за баня на хотели и др.
Търговия с: електромери; електромонтажни изделия; фенолни смоли за леярската промишленост; фенопласти за шприцоване и пресоване; уреа и меламин.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.