download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 46/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Предлага: автоматични компенсационни устройства и микропроцесорни регулатори; кондензаторни модули за изграждане /разширение на ККУ/; системи за енергиен мениджмънт; прибори за непрекъснат контрол на изолацията на изолирани ( IT) AC/DC мрежи и контрол на изолацията на изключени консуматори; прибори/системи за локализиране на земни съединения в IT - мрежи без изключване на напрежението; токови, напреженови, честотни и други мрежови релета, диференциално - токови релета; прибори за проверка на релейни защити и прекъсвачи; микрометри; прибори за измерване на съпротивление на заземления и контур фаза /нула: мегаомметри, мултиметри, клещови амперметри, тестери за напрежение/ верига; оборотометри; термометри, анемометри, луксметри, кабелметри; изолирани/неизолирани кабелни обувки, съединители, кабелни накрайници и щекери; хидравлични и механични инструменти за пресоване, рязане и зачистване на кабели.
Производство на всички видове водомери за битови и промишлени нужди, сервомотори, релета за стартери, електромагнити.
Средства за автоматизация на отоплителни, вентилационни и климатични системи.
Оборудване за отоплителни, водопроводни и климатични инсталации.
Българо-Великобританска фирма - част от най-голямата група фирми в Централна и Източна Европа, работещи в областта на баркод технологиите - Bar Code Systems Group и оторизиран дистрибутор за България на две от водещите в световен мащаб фирми в областта на баркод технологиите Symbol Technologies Inc. и Zebra Technologies Inc. Предлага най-пълна гама от устройства в областта на баркод технологиите: баркод скенери от всички класове, ръчни терминали с интегрирани баркод скенери за мобилно събиране и обработка на данни, етикетни баркод принтери за отпечатване на самозалепващи етикети, принтери за отпечатване на PVC карти и др. Извършва системна интеграция на доставяните продукти в новоизграждащи се или вече изградени системи, проектиране и изграждане на цялостни баркод системи и консултации в областта на баркод технологиите.
Основната дейност e предоставяне на информационни услуги на банките в България, както следва: Банкова интегрирана система за електронни разплащания (БИСЕРА); Разработка, внедряване, поддръжка и съпровождане на оригинални приложни пакети за автоматизация на банковите дейности; Мрежа за предаване на данни БАНКНЕТ, която обслужва националната система за междубанкови разплащания, предоставя услуги, свързани с предаване на данни между банките, електронна поща и др. добавени услуги; сервиз на техническо оборудване.
Предлага телекомуникации, прецизно измерителна апаратура. Представител на Schaffner, Fluke, Wavetek, TTC Marconi.
Официален вносител на промишлена и битова климатизация CARRIER.
Произвежда: постояннотокови двигатели и електроапаратура; електрически машини и апарати; компоненти за кари и друга подемно-транспортна техника.
Проектиране, производство, търговия, монтаж и сервиз на теглоизмервателни уреди и дозиращи системи: електронни везни от 1 до 1000 кг.; автомобилни везни /електронни и механични/; механични везни от 1 до 10000 кг.; храномери 1 L; дозатори.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.