download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 5/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Внос и дистрибуция на: измервателна апаратура, електромери, водомери, разходомери, помпи - циркулационни и потопяеми, отоплителни системи, котли, горелки, електрооборудване, КИП и А.
Производство на осветителни тела за окачени тавани тип Луна, полилеи, аплици, насочено осветление.
Представител на германските фабрики: Brinko - професионални инструменти; Bals - влаго и прахо защитени щепсели и конт; Tehalit - кабелни канали; Busch Jaeger - ключове и контакти; Yale - сапани, повдигащи и хидравлични устройства; Maihak - промишлени нивомери.
Дистрибутор на системи за сигурност и компоненти - оптично-димни и термични детектори за пожар на System Sensor (USA, Italy), аудио-визуални средства за сигнализация и ръчни известители за пожар на KAC Alarm Company Ltd. (UK), системи за ТВ наблюдение на Vista (UK) и др.
Производство на специализирани системи за автоматизация на производството.
Представителство и сервиз на световния лидер в областта на измерванията, контрола, анализа и диагностиката на ШУМ И ВИБРАЦИИ - Датската фирма Bruel & Kjaer.
Произвежда ръчни електроинструменти, приставки, колектори, бормашини, ъглошлифовални машини, перфоратори, триони, фрези, ексцентършлайф и други.
Търговия с битова електроника и електродомакински уреди.
Гаранционен и извън гаранционен сервиз за бяла техника, дребни домакински електро-уреди, монтаж и сервиз на климатици, зареждане на автоклиматици. Оторизиран сервиз на Whirlpool за България. Гаранционен сервиз на Alaska и др. Централен сервиз - в София; разполага с регионални сервизни бази - подизпълнители в 49 града в цяла България.
Централизирана система за охрана на обекти с автопатрули за реагиране; физическа охрана на обекти; персонална охрана на лица; инкасо; граждански трезор; охрана на мсаови мероприятия. Проектиране, доставка и монтаж на системи за сигурност: охранителни системи, пожароизвестителни и пожарогасителни системи, системи за телевизионно наблюдение и контрол, системи за контрол на достъпа, хотелски системи за сигурност.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 116 >

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.