download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 57/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Официално представителство на водещи чуждестранни фирми за: оборудване за хранителната промишленост (хляб и сладкарски изделия) - FIAMA FORNI и LA MONFERINA, Italy; за макаронени изделия - SASIB Italy; мелници и мелнично оборудване - AGREX Italy; за бутилиране на всякакъв вид течности (алкохолни и безалкохолни напитки), издуване и бутилиране на бутилки ПЕТ с минерална вода и безалкохолни напитки - MCS Italy. Професионално ресторантско оборудване за ресторанти и заведения за бързо хранене.
Внос и търговия с електронни компоненти.
Търговия на едро и дребно с аудио видео и домакинска техника.
Официален дистрибутор на: DANFOSS - хладилна и индустриална автоматика; MURCO - детектори за откриване на изтичане на газове; REFCO - инструменти и принадлежности.
Търговия с промишлени и хоби стоки (бои, ел. материали, железария, ВиК и др.). Строително-ремонтни и довършителни дейности. Фризьорски услуги.
Търговия, монтаж и поддръжка на широкоформатни копирни машини. Търговия със специализирани медии за мастилено-стреун печат и копирни машини.
Разработка и производство на хибридни интегрални схеми. Проектиране и монтаж на печатни платки. Доставка на комплекти компоненти за ХИС и ПП.
Повърхностен монтаж на печатни платки, изготвяне на хибридни интегрални схеми, изготвяне на дебелослойни разисторни сборки.
Производство на улично, парково и промишлено осветление. Център за осветителна техника - търговия на едро с пълната гама осветителна техника. Ексклузивен дистрибутор на VOSSLOH-SCHWABE, SBP, FAEBER, LINEA LIGHT, FRANCOLIGHT, ARES, CEM. Оторизиран дистрибутор на SYLVANIA, IVELA, GEWISS.
Извършва къртачни услуги. Извозва строителни отпадъци. Продажби на BOSCH, Sparky и други - електроинструменти и консумативи /и по Интернет/. Изработва метални конструкции. Произвежда нивелири с лазерен източник. Проектира и изработва рекламни табели и надписи от самозалепващо се PVC фолио. Хидро и топлоизолации. Строителство и ремонти. Услуги в областта на Интернет.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.