download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 6/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Търговско представителство за битова електроника.
Системи за контрол на достъп, работно време и интеграция с SAP; паркинг системи; системи за сигурност, охрана и известяване; пожарни системи; системи за пожарогасене; видео охрана и контрол; системи за комуникация; структурно окабеляване; проектиране, инженеринг и охранителен одит; e-consulting.
Производство на електроника, терморегулатори, контролери и др.
Доставчик на услуги и хардуер в средата на спътниковия оператор ИНМАРСАТ. Вносител и системен интегратор на системи за следене и управление на автомобилни паркове Fleet Management с използване на Инмарсат и GSM - мрежи. Консултации и управление на проекти за изграждане на комуникационни инфраструктури.
Производство за внос и вътрешен пазар на: колички транспалетни; електротелфери верижни; ръчни верижни макари; складови стопанства - оборудване, стелажи, палети; готварски и отоплителни печки и камини на твърдо гориво; готварски електрически (и комбинирани газ-ел.ток) печки; електрически и газови котлони; пожарогасители и кофпомпи; доилни агрегати; опаковъчни машини.
Изключителен търговски представител на немските фирми: VOITH - TURBO - Хидродинамични спирачки, ретардери за товарни автомобили и автобуси; ODU - щекери, конектори за различни приложения; HELLUKABEL - всички видове кабели: оптични, коаксиални, компютърни и др.; Mikrofilm Center Klein - пълна гама архивиращи устройства и системи, софтуери, високоскоростни скенери, сканиращи услуги.
Развива дейност в областта на сигнално-охранителните системи, системи за достъп, системи за телевизионно наблюдение, аудио и видео домофонни системи, пожароизвестителни и гасителни системи.
Внос, производство и монтаж на сигнално-охранителна техника, контрол на достъпа, алармени системи за автомобили, автоаксесоари, пожарна техника.
Проектиране, производство и монтаж на сигнално-охранителна техника за автомобили и офиси. Системи за видео наблюдение и контрол на достъпа. Пожароизвестяване. Системи за дистанционно управление. Автоматични врати, охранителни ролетки. Структурно окабеляване.
Внос на лампи за улично и промишлено осветление и битови лампи - производство General Electric.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 116 >

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.