download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 62/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Производство и търговия с кварцови резонатори и филтри.
Комплексни решения за резервно и непрекъсваемо електрозахранване и енергийна защита. Проектиране, доставка, инсталация, гаранционно и следгаранционно поддържане на електрогенератори HIMOINSA (бензинови и дизелгенератори), непрекъсваеми токозахранващи системи (UPS) на фирма POWERWARE, специализирани захранващи системи за телекомуникации и кабелни телевизии (CATV) производство на INVENSYS POWERWARE (INTERGY и LECTRO).
Търговия на Компютърна и офис техника. Сервиз на Компютърна и офис техника. Сериз и продажба на касови апарати. Сериз и продажба на телефонни централи.
Производство, внос и продажба на металотърсеща техника.
Производство на трансформатори.
Световен технологичен лидер в областта на продукти и услуги за самолетостроенето; технологии за автоматизация в сгради, домове и индустрията; продукти за автомобилостроенето; електро генериращи системи; специални химикали; влакна и електронни елементи. Предмет на дейност: Маркетинг и доставка на системи, продукти и компоненти за автоматизация за промишлеността, домове и сгради и свързаните с това инженеринг и поддръжка. Промишлена автоматизация - продукти: от датчиците до интегрирани цифрови промишлени системи. Промишлена автоматизация: софтуер за оптимално управление и промишлени системи за автоматизация на непрекъснати, периодични и хибридни процеси. Измерване и регулиране: датчици за положение, налягане, разход, температура и напрежение; оптични датчици; точни електромеханични изключватели; системи за регулиране базирани на персонални компютри; ръчни станции; интелигентни преобразователи; елементи за оптични влакана; продукти за защита. Автоматизация в домове и сгради - продукти: продукти и услуги за създаването на комфортна и защитена обстановка; за системи за отопление, вентилация и конденциониране за домът и обществени сгради. Решения и Услуги: продукти и услуги за всички системи в сградите- комфорт, сигурност, достъп, електрозахранване, пожароизвестяване.
Проектиране и производство на средства за автоматизация на технологични процеси: сензори, трансмитери, процес-индикатори, контролери за температура, налягане, разход, тегло ниво, влага на въздух, влага на материали, рН, ORP, DO, проводимост и др.; специализирани контролери и системи за управление на сушилни за дървесина, сушилни за тютюн; системи за термоконтрол в силози; управление на пещи за керамика; системи за климатизация, управление на соларни станции; управление на пакетиращи машини; управление за теглодозиращи системи; преносими и лабораторни уреди за рН, температура, влага на въздух, влага на материали; броячи, таймери, разходомери; калибратори - многофункционални и специализирани; информационно-архивиращи системи - едноканални, многоканални, мрежови, преносими и стационарни; системи за анализ на пастьоризационните единици в пивопроизводството; системи за контрол и архив на процесите в ХВП – млечна, консервна, месна и др.(Архив на пастьоризация, стерилизация F-ефект...); инженеринг на системи за пречистване на отпадни води и др.
Проектиране и конструиране на нестандартни микропроцесорни системи с приложение в бита и промишлеността. Изработка на електронни устройства за следене и управление на различни процеси, включващи аналогови и цифрови сигнали или силова електроника.
Сервизна дейност и търговия с компютри и касови апарати.
Разработка и производство на цифрова потребителска електроника: DIVA и MusicPen - портативни МР3 плейъри и диктофони, цифрови мултимедийни фотоапарати и камери PhotoClip.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.