download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 73/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Орган за контрол, извършващ периодичен контрол /ел. Лабораторни измервания/ в областа на здравословни и безопастни условия на труд-електробезопастност. 1. Измерване на импеданса на контура"фаза-защитен проводник; 2. Измерване съпротивлението на заземителен контур; 3. Измерване съпротивлението на мълниезащитна заземителна инсталация; 4. Измерване на диелектрична якост; 5. Профилактика на трафопост и др. Издава Сертификат придружен с протоколи от извършения контрол. Конкурентни цени! Акредитиран от ИА"БСА"-София.
Продажба на компютърни системи и периферия. Асемблиране, сервиз, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Коректност, партньорство и добри цени.
Инженерингова и търговска фирма с основен предмет на дейност в областта на автономните електрозахранвания предлагаща комплексни решения за стационарни и мобилни, надеждно защитени системи за широк спектър от приложения.
Оторизиран търговски и сервизен дилър на Xerox за България. Продажба, сервиз, инсталиране и доставка на продуктите на Xerox в цялата страна.
Електронни везни. Дозиращи системи.
Проектиране, производство, сервиз, ремонт и поддръжка на електроника, автоматика и механика, аналитична измервателна техника, газанализатори, прахомери, титратори, Ph-метри, оксиметри, кондуктометри, влагомери за газови среди, сервоусилватели за постояннотокови двигатели, тестери за краен контрол, контролери, диагностика, калибровка, почистване на прецизна апаратура и оптика, опроводяване на печатни платки. Консултации по изграждане и експлоатация на техника. Дистанционно управление на врати, гаражи, ролетки и щори. Часовник-майка за радиосинхрон. Симулатор на телефонна линия и генератор на позвъняване. Интерфейси.
Производство и търговия на осветителни тела и ел. Материали. Представители сме на над 40 фирми от Италия. Проектиране, дизайн и монтаж. Осигурен гаранционен и следгаранционен сервиз.
Орган за Контрол от вид С при ОМЕГА КОНТРОЛ ЕООД. Извършва измервания и изпитвания по електробезопастност и Охрана на труда посредством широка гама области на контрол на здравословни и безопасни условия на труд (контролни ел. лабораторни измервания). Органа за Контрол е акредитиран от Изпълнителна Агенция “Българска Служба за Акредитация” гр. София със Сертификат за акредитация - №30 ОКС. Контрол на силови трансформатори: I. Контрол на електрически уредби и съоръжения до и над 1000V - Съпротивления на заземители; Съпротивления изолация; Съпротивление на мълниезащитни заземителни инсталации; II. Контрол на електрически уредби и съоръжения до 1000V - Импеданс на контур “фаза-защитен проводник”; Прекъсвачи за защитно изключване /Fi-Прекъсвачи/; III. Контрол на защитни средства; IV. Контрол на силови трансформатори.
Компанията извършва проектиране, инженеринг, изграждане на обекти, монтажни и строителни дейности, изолации в енергетиката, промишлеността и строителството. Енемона извършва: маркетинг; проектиране; разработки и управление на проекти; електромонтаж; монтаж на контролно измервателни прибори и автоматизация; машинно технологичен и монтаж на отопление, вентилация и климатизация; проектиране; архитектурна и строителна дейност; фасадни мазилки с топлоизолация, монолитно и сглобяемо стоманобетонно строителство; мазилки и шпакловки, фаянсови облицовки, подови настилки; пусково наладъчни и изпитвателни дейности; дейности по хидро, топло и звуко изолации; полагане кабели.
Търговия на едро и дребно с ел. материали-кабели, проводници, нисковолтова апаратура, консумативи за трафопостове и ел. табла и др.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.