download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 74/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Търговска фирма за офис техника, компютри, консумативи и сервиз.
Дистрибутор на VIKO, ЕL-BI, AURA и MASSIVE. Голям избор на електро материали: ключове, контакти, разклонители и осветителни тела.
Официален дистрибутор на SONY, ELTAX, PIONEER, PHILIPS, KENWOOD за България. Търговия на едро и дребно с цялата гама продукти на световно известните производители.
Консултантска дейност, импорт и експорт на стоки предимно на турския пазар в областта на електротехническата и химическата промишленост.
Официален вносител на: ламели за трансформатори; емайлирани проводници; каркаси за трансформатори. Продукцията е с гарантирано качество от всички международни стандарти.
Внос и търговия на силови тиристори, диоди, генераторни лампи и тиратрони, за Индукционни пещи, леярна, галваника, ТВЧ и друго. Кондензаторни батерии: електротермични ЭЭВК, косинусни, импулсни, блоки, установки, филтри и други. Фирмата доставя по Вашета поръчка руски тиристори и аналоги на западни фирми: SIEMENS; WESTCODE; AEG; ABB; BBC; SEMIKRON; EUPEC; POWEREX.
Внос на продукти за осветлението - Луни за вграждане, влагозащитени плафониери, градинско осветление, тела за мебели, трансформатори, компоненти за осветителни тела, енергоспестяващи и халогенни лампи от Италия, Испания, Полша. Създаване на собствени модели и тяхната дистрибуция.
Производство и сервиз на електронни везни: магазинерски везни; платформени везни; конвейрни везни; кранови везни; автомобилни везни; ж. п. везни в статика и движение.
Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на пожароизвестителни, сигнално-охранителни системи, контрол на достъпа, ТV наблюдение, гасителни инсталации на газ, автоматика и електроинсталации.
Генератори високочестотни; заварка на пластмаси; сушене на дървесина; заваряване, закаляване и топене на метали.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.