download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 78/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Търговия с кабели и елматериали.
Доставка и монтаж на: Алармени системи; Пожароизвестителни системи; Контрол на достъпа и работното време; Видеонаблюдение; GPS - GSM; Компютърни мрежи; Кабелни и сателитни тевизии; Хотелско оборудване; Автоматични врати и портали; Специална електроника.
Производство на сигнални релета, блинкери, предназначени за енергийната система.
Фирмата предлага широка гама компютърни конфигурации, периферни и комуникационни устройства, консултантски и сервизни услуги. Основни партньори на БЕСТЕХ БГ ЕООД са AVIRA GmbH, SVA-NEC, Foxconn, NESO, HP/Compaq, Brother, Acer, Toshiba, Fujitsu-Siemens.
Ние доставяме оборудване за техническа сигурност: рентгенови апарати, метални детектори, огледала за инспекция на автомобили, бариери и заграждения за физическа защита на обекти. Ломини доставя пожарогасителни системи IFEX.
Дейността на дружеството е свързана с разработването, производството, доставката и монтажа от една страна и ремонтни дейности, от друга, на богата гама от електрически машини. В този аспект в бизнес сферата на фирмата могат да бъдат разграничени две основни насоки на пазарно действие: Производство на нови електрически машини. Тази група продукти в зависимост от спецификата на функционалното предназначение на машините и техническите функции, които изпълняват се детайлизира на следните подгрупи: а/ Електродвигатели - асинхронни електродвигатели с накъсо съединен ротор за ниско напрежение; асинхронни електродвигатели с накъсо съединен ротор за високо напрежение (ВН) от серията А; единични синхронни електродвигатели; б/ Генератори - синхронни безчеткови генератори от серия БСГ; асинхронни генератори; хидрогенератори. Предлагане на услуги. Класификацията на тази сфера от дейността на “Елпром ЗЕМ” АД е на база спецификата на предлаганата услуга. В този аспект могат да се сформират следните групи: а/ Ремонт на хидрогенератори; б/ Ремонт на машини ниско и високо напрежение; в/ Други услуги. Включва производство на резервни части, инструментална екипировка, механична обработка на детайли, динамично балансиране на голямогабаритни ротационни детайли, заварка на възли и детайли, разкройка на ламарина и др.
Озвучителни системи за хотели, офиси, конферентни зали, медицински центрове, фитнес центрове, домове и др. Домофони и видеодомофони. Охранителни системи. Търговия, проектиране и консултация.
Проектиране, разработка, дизайн и производство на роботизирани системи, антропоморфни роботи (хуманоиди), промишлени роботи, електронни устройства, програмни продукти. Комплексна инженерна, проектантска, консултантска и сервизна дейност в областта на роботиката, електрониката, механиката, информационните и комуникационните технологии.
Продажба и сервиз на електронни касови апарати с фискална памет, електронни таксиметрови апарати с фискална памет, фискални и етикетиращи принтери, електронни везни. Изграждане на системи в търговски обекти (магазини, ресторанти, складове) за отчитане продажбата на стоки в реално време. Монтаж и сервиз на електронни системи с фискална памет за отчитане продажбите на течни горива. (Петрол инженеринг, Дайс, Дейзи технолоджи, Електроника, Дианел и др.) Стоките, които предлага фирмата са на цени на производителите.
Внос, дистрибуция, доставка, монтаж, сервиз: Автомобилни алармени системи GEMINI TRADING Spa - Italy; Автоклиматици, охлаждащи и замразяващи системи за транспорт на храни; Авточасти; Авто електроника - паркртоник системи, СВЧ сензори, блутут кар китове и др.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.