download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 82/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Проучване, проектиране и консултанстка дейност по част Електрическа. Осветителни, силови, слаботокови, пожароизвестителни, сигналноохранителни инсталации, трафопостове, електропроводи.
Производство и продажба на термосвиваеми (дебелостенни и тънкостенни) тръби по собствена технология от полиолефини, предназначени за електропромишлеността, съобщителната техника, електрониката и др.
Системи за контрол и управление на машини и съоръжения, линии и технологични процеси. Средства за автоматизация за тях.
Сервиз и продажба на медицинска техника. Продажба на автоклави - ВК-75. Стоматологични машини внос втора употреба. Безплатни помощни средства за инвалиди. Инвалидни колички. Комбиниран тоалетен стол. Антидекубитален дюшек и др.
Радиокомуникации, системи за управление, комуникационни услуги, проектиране, интернет.
Системи и инструменти за регистрация, измерване, анализ и наблюдение на радиоактивни материали и лъчение. Дейности по регистриране, мониторинг, изследване, защита, деактивация, обезопасяване на радиоактивни материали и лъчения, медицински системи за Радиотерапия и Ядрена Медицина, инструменти и консумативи за радиационни, ядрени научни и индустриални изследвания. Представител на Canberra, Gulmay, PTW, TEMA Sinergie, EURORAD, Packard, PERKIN ELMER, LSI-LASTEM, THERMO EBERLINE, EURISYS, ESM EBERLINE, EURORAD. Мониторинг на параметри на околната среда.
Търговия с кабели и проводници, ВН и НН. Кабелна арматура, електроизолационни материали. Инженерингова дейност в областта на електроизграждането. Строителство и реконструкция на обекти от електроизграждането. Външна и вътрешна търговия с електроматериали, електросъоръжения, апаратура, кабели ниско и средно напрежение, арматури за кабели, електропроводи и подстанции.
Търговия с акумулатори за всички видове автомобили. Произвежда импулсни зарядни устройства за акумулаторни батерии, стабилизирани захранващи блокове - по заявка, товарни вилки за тестване на акумулаторни батерии, кабели за подаване на ток. Изработва и проектира светещи рекламни табла.
Най-голямата база за поцинковане в България Производство на заземителни колове и шини за енергетиката. DIN шини за ел-табла.
Фирмата е с голям опит и традиции в търговията на едро и дребно на пълната гама ниско, средно и високоволтова електроапаратура, електроматериали и съоръжения за енергетиката и промишлеността, по БДС и внос - комутационна апаратура, измервателни трансформатори, високоволтови и високомощни предпазители, изолатори, вентилни отводи, измервателна и защитна апаратура, релета, осветителни тела, лампи, кабели и кабелни принадлежности и много други. Магазин и офис - гр. Русе, бул. Цар Освободетел 75, управител - Жана Мачуганова.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.