download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 91/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Фирма ЛЮПЕ (LUPE) Кюстендил произвежда пълната гама от машини за ПВЦ дограма, нестандартно и медицинско оборудване. Произвежданите машини са изградени с части, които се намират на българския пазар. Фирмата монтира микроконтролер (ЦПУ, PLC), в съществуващи машини и след монтаж пише програми за машините с цел осъвременяването им съобразно изискванията на 21-ви век. Приоритет са машините за PVC дограма, но с готовност се заема и с други типове машини.
Ел. инсталации, ел. монтаж, трафопостове; кабелизация на големи обекти, жилищни и вилни сгради; търговия с ел. материали. Електромонтаж и ремонт на високоволтови оборудвания; Проектиране доставка и монтаж на системи за видеонаблюдение на обекти, офиси, магазини, складове и др. Автоматизация на технологични линии и процеси. Фирмата предлага инженеринг за решаването на технически проблеми.
Изграждане и ремонт на електрически и ВиК системи - битови и промишлени.
Сервиз.
Производство на професионална озвучителна техника. Мощни усилватели (крайни стъпала) DJ-смесители, авто аудио. Ремонт на професионална озвучителна техника.
Проекиране, изграждане и въвеждане в експлоатация на компютърни мрежи, Интернет доставка на територията на Плевенска област, Продажба и сервиз на комуникационна техника и компютърни системи. Инсталиране и поддръжка на следните операционни системи Dos, Windows, Linux, FreeBSD, Графичен дизайн, предпечат и уеб дизайн.
Офис техника Canon, HP, Toshiba, Brother, Oki, Nashuatec. Продажба на принтери, копирни машини, факс апарати, скенери, преносими компютри. Сервиз. Консумативи. Зареждане на тонер касети за лазерни принтери. Безплатна доставка.
Официален дистрибутор на WAGO - безвинтови клеми 1,5 до 95 мм2, клеми за печатни платки, защити от пренапрежение. Официален дистрибутор на HENSEL -разклонителни кутии до 240 мм2, кутии за изграждане на разпр. ел-табла до 1000 А. Изграждане на ел-инсталации и ел-табла за битови и промишлени обекти
Официален дистрибутор на кабелоносещи системи, кабелни ел. инсталационни канали и аксесоари на Балканите - продукция на завода Каналсанметал - Турция.
Производство и доставка на: електрически материали и съоръжения за енергетиката и промишлеността; комплексно оборудване на енергийни обекти - подстанции, трафопостове, електропроводи; електрически съоръжения и табла; работно и специално облекло; апаратура за средно и високо напрежение; комутационна апаратура; кабелни глави и муфи; арматура за електропроводи; изолатори; вентилни отводи, релейни защити; измервателни трансформатори; високоволтови предпазители; комплексни трансформаторни постове; апаратура за ниско напрежение; комутационна апаратура; защитна апаратура; релета; измервателна апаратура; електрически табла; кабели и кабелни принадлежности; лни предпазни средства. За защита от електропоражения; за защита от механични и химични въздействия.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.