download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 92/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Стронг България ЕООД е 100% собственост на Strong International лидер в областа на сателитната телевизия. Доставя и дистрибутира цифрови приемници за кабелна, ефирна и цифрова телевизия. Широка гама LCD телевизори и аксесоари.
Продажба на богата гама климатици, проектиране, монтаж, демонтаж, сервиз и Изгоден лизинг.
Електроуслуги - доставка, монтаж и ремонт на силнотокови, заземителни, гръмоотводни, звънчеви, домофонни, антенни и телефонни инсталации на жилищни и обществени сгради. Издава фактури.
Продажба, подръжка и сервиз на компютърна и офис техника. Рециклиране на консумативи. Изгоден лизинг
Произвждаме електронни везни до 100 т, фуражни фабрики, фабрики за сухи строителни смеси, бетонови възли, пакетажни машини, смесители, редлери, елеватори, шнекове, инсталации от неръждаема стомана. Единственни вносители за България на тензодатчици Флинтек. Единственни вносители за България на преносими компютри MiTAC. Дейността ни включва проектиране, производство и монаж на място на поръчаните от клиента машини и съоръжения.
Продажба и сервиз на касови апарати и електронни везни.
Внос на климатици от Китай марка CHIGO. Различни модели и мощности.
Търговия на едро и дребно с коаксиални, LAN и оптични кабели и консумативи към тях. Сателитни приемници и чинии, телевизионни антени.
Електронни прибори за подстанции, цифрови термометри, сирени, регулатори на напрежение, волт и ампер мегават и мегават метри за високо напрежение.
Производство на всички видове електрически нагреватели, предназначени за работа в промишлени пещи, пещни агрегати, вани и други термични съоръжения (нагревателни елементи в излъчващи тръби, метални нагревателни елементи, патронни нагревателни елементи, нагревателни панели и ленти, нагревателни елементи за галванични вани). Модернизация на съществуващо термично оборудване - реконструкция и модернизация на всички видове съществуващи пещи и агрегати за термична или химико-термична обработка. Производство на нови промишлени пещи и агрегати - камерни, универсални; шахтни, проходни тълкателни, конвейрни, агрегати за термообработка, топилни пещи и миксери.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.