download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Химическа промишленост

<< предходнастраница 11/44 (438 фирми общо)следваща >>
Внос и дистрибуция на пестициди срещу битови и складови неприятели. Извършва абонаментно третиране на хотели, ресторанти, болници и др. срещу хлебарки, мишки, кърлежи, мухи и др. Третира зърнобази и мелници срещу складови неприятели. Извършва консултации в областта на дезинсекцията и дератизацията.
Произвежда и предлага следните продукти и услуги: Технологии, проекти и материали по защита от корозия; Всички видове галванични покрития, акодиране, оксидация; Разтвор за оксидиране чрез намазване, ръждопреобразуватели, флюсове, пуцинк-гланц инхибитори на корозията, консервационни смазки, разтвор за студено фосфатиране, лепила, цинк-грундове и китове, препарат против дървояди; PVT полимерна композиция за къртене с помощта на ютия; смазка за обувки и кожени якета; препарат против хлебарки, против мравки; Възстановява течащи казани от автоматични перални, огнезащитни покрития, комплексна сол РЧС за почистване цевите след стрелба. Продажба и внедряване на технологии.
Предлага: Антистици на фирма SIMCO-Холандия, консумативи и резервни части за опаковъчни машини, термоподлепващи преси, преси за трансферен печат, ултразвукови процеси и други - Стъклотефлонови тъкани, Стъклотъкани промазани с PTFE, Стъклосиликонови тъкани, Лента резбова, Силиконови лепила, Шлаухи, Профили от силиконов каучук, Листове от шуплест силиконов каучук, Течен силиконов каучук с втвърдител, Силиконово масло, Силиконов и тефлонов спрей, Силиконова емулсия, Силиконов вазелин, Пръти от тефлон, Лист от тефлон, Кантал кръгъл и плосък, Полиетиленови ръкави, пликове и ръкавици, Машини за заваряване на полиетиленови пликове, Релета за време, Терморегулатори, Ниворегулатори, нивосигнализатори и нивосонди, Устойства за контрол наличие и последователност за фази RST, Машини за изработване на полиетиленови и полипропиленови пликове, Захранващи импулсни блокове за опаковъчни машини, Блокове за управление на време-температурни процеси, Ролки за размотаване на ръкави от полиетилен и полипропилен, Консултации и изработване по специални заявка на нестандартни изделия.
Търговия с нефто продукти, масла, смазки, антифриз; перилни и миещи препарати. Производство на бляскообразователи, обезмаслители, антифриз.
Производство на: гранулирани прахообразни перилни препарати; миещи, почистващи, дезинфекционни препарати, автокозметика, активни субстанции, консистентни смазки и смазочно-охлаждащи течности, химически средства за текстилната и кожаро-кожухарската промишленост, селското стопанство, галванотехниката; смазочни масла: трансмисионни, редукторни, моторни, хидравлични, турбинни, компресорни, индустриални, биоразградими.
Производство на латекс, фасаген, лепила, хидроизолации, лакове, материали за строителството.
Официален представител на френските козметични марки: Arcancil - декоративна и бяла козметика и Callibelle - козметика за лице и тяло.
Производство на: синтетични багрила за текстил и кожи; полимерни прахови лакове; оптически избелители; бляскообразуващи добавки за галванични покрития; препарат за почистване на цветни и отпадни води; закрепител - текстилно спомагателно средство.
Официален представител на американската козметична серия LANDER Co. - серия: Грижи за косата, Грижи за кожата, Специални грижи за кожата, Грижи за бебето, Ботаническа колекция, душ-гелове, шампоани.
Суровини за производство на сухи строителни смеси - лепила, мазилки, фуга маси. Суровини за производство на бои за интериора и екстериора, полимерни мазилки и лепила. Алуминатени циминети. Суровини за производство на козметични продукти. Суровини за производство на миещи, перилни и почистващи препарати. Консумативи за производство на стъклопакет. Монтажна полиуретанова пяна. Дистанционери. Декоративни профили за стъклопакети. Адсорбенти. Бутилови ленти. Пистолети за пяна и силикон. Силикони за строителство и остъкляване. Ленти за остъкляване. Самозалепващи ленти за уплътняване на прозорци и врати. Силикони за структурно остъкляване. Полисулфид за стъклопакети. Полиуретанови системи за индустриални приложения.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 44 >

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.