download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Химическа промишленост

<< предходнастраница 18/44 (438 фирми общо)следваща >>
Предлага: Лекарства - ПОЛФА, фармацевтични субстанции, пластири, полска козметика, химически продукти - сяра, багрила, органични и неорганични химикали.
Внос и търговия с перилни и почистващи препарати (OMO, Dero, Domestos, Cif, Coccolino); парфюмерийни и козметични продукти (Impuls, Rexona, Axe, Denim, Brut); сапуни (Dove, Lux, Amo) и пастите за зъби от серията Signal.
Спедиция, химикали.
Производство на изделия от пластмаса и каучук-тръби и фитинги, калъпи за бетонови отливки, фенери, опаковки за храни, технически изделия, стоки за бита.
Представители-дистрибутори на лабораторна-научна апаратура, реактиви, химикали, микробиолагични среди, биологични материали. Цялостно оборудване за диагностични, аналитични, производствени и изследователски лаборатории. Гаранционен и следгаранционен сервиз.
Внос, разфасовка и търговия с препарати за растителна защита. Оранжерийно производство - краставици и домати. Производство и износ на суха мента покриваща качествените показатели и преминала лабораторен анализ.
Производство и търговия с изделия от термо и реактопласти каучук; търговия със селскостопански култури; производство и търговия със спортни коне.
Представителство на NCH Corporation - една от най-големите компании в света за производство и продажба на химически продукти и материали за индустриална и професионална поддръжка и продукти с хигиенизиращо и дезинфекционно действие.
Произвежда хидроизолационни мушами на битумна основа. Производствената гама включва еластомерни и пластомерни мушами с различна дебелина и тегло с основа стъклен воал или нетъкан полиестер (внос от Италия) и възможност за производство на мушами и битумни керемиди с различни видове цветни посипки в зависимост от конкретните нужди: Воалит, Полизол, Изолин, Полигум, Полиеласт, Битумни керемиди и др. Предлага широка гама от хидроизолации, както в нови постройки, така и при ремонт на жилищни и промишлени сгради.
Клон на най-големият европейски производител на минерални пълнители за химическата индустрия. Дистрибутор на големи световни химически концерни.
< 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 44 >

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.